Anamaria Vasile

Când se împodobește de fapt bradul de Crăciun ca să nu ai ghinion tot anul viitor

Este una dintre cele mai frumoase tradiții din lume! Când se împodobește de fapt bradul de Crăciun

Nimic nu se compară cu momentul magic al împodobirii bradului! Din plastic sau natural, mai mic sau uriaș, bradul nu lipsește din nici o casă în Sfânta seară a Crăciunului. Împodobirea bradului de Crăciun este una dintre cele mai frumoase tradiţii din lume, însă puțini sunt cei care știu care este momentul potrivit pentru decorarea lui!

Beteală, globuri și luminițe colorate

Dacă și tu te întrebi de unde provine acest obicei, se pare că a fost preluat de la triburile germanice, însă în vremurile respective decoraţiunile erau mult mai simple decât în prezent.

Între timp, obiectele decorative au evoluat în funcţie de tendinţe şi preferinţe. Acum, beteala strălucitoare, globurile colorate, luminițele, îngerașii decorativi și steaua din vârf dau viață bradului și ne îndeamnă să trăim cu emoție Sărbătorile de Iarnă.

Totuşi, dacă și tu te-ai întrebat care este momentul potrivit pentru împodobirea bradului, trebuie să știi că răspunsul îl găsești în rândurile de mai jos!

Când se împodobeşte bradul de Crăciun?

Decorarea bradului este una dintre cele mai iubite tradiţii din sezonul rece, însă puţine persoane respectă dată la care ar trebui făcut acest obicei. Oamenii îşi aleg momentul potrivit în funcţie de timpul lor liber şi dacă apare vreo ocazie specială în familie, arată Realitatea.net.