Anamaria Vasile

Cântăreața Zinaida Julea, ”sora secretă” a lui Fuego? Artista de peste Prut spune adevărul despre operațiile estetice

Zinaida Julea – un nume sonor, o personalitate încântătoare și o voce pe care nu o poți uita niciodată! Cine este cântăreața de peste Prut și ce legătură are cu Fuego!

Zinaida Julea este o cântăreață de muzică populară din Republica Moldova care a ajuns imediat la inimile oamenilor cu vocea sa inconfundabilă! Potrivit informațiilor de pe internet, dragostea față de muzica populară a fost insuflată chiar de către părinții ei. Mama sa a cântat în corul bisericesc. Între anii 1973 – 1977, Zinaida Julea a urmat Școala medie de muzică ”Ștefan Neaga” și Institutul de Arte, între 1988 – 1993 din Chișinău.

Începând de la vârsta de 17 ani, cântăreața a fost invitată în calitate de solistă în Orchestra de muzică populară ”Fluieraș” a Filarmonicii din Chișinău. Până în anul 1991, Zinaida Julea a fost membru activ. În 1976 îi este conferit titlul de Artist emerit, iar în 1985 – cel de Artistă a Poporului.

Apoi, în anul 1993, Zinaida Julea a primit medalia ”Meritul civic”, iar patru ani mai târziu, Ordinul Republicii.

Cântăreața Zinaida Julea, ”sora secretă” a lui Fuego?
”Unde-i joc și voie bună / Acolo lumea se adună”

În urmă cu mulți ani, Zinaida Julea și Fuego cântau împreună pe aceeași scenă, mai cu seamă în anul 2011, pe 24 și 25 noiembrie, la Palatul Național de la Chișinău. Atunci, cântărețul a numit-o pe Zinaida ca fiind sora lui. Ea se afla acolo ca spectatoare, iar apoi s-a urcat pe scenă, fiind provocată de Fuego să ia parte la un duet – melodia ”Sora mea de peste Prut”, pe care au repetat-o doar la telefon, arată Cancan.

Are sau nu operații estetice cântăreața de peste Prut? Ce spune Zinaida Julea despre intervenții
Ajunsă la onorabila vârstă de 68 de ani, Zinaida Julea se poate mândri cu un ten și un trup frumos. Cântăreața din Republica Moldova nu s-a gândit niciodată să apeleze la operații estetice, fiind împătimita unui look natural. Iar dacă v-ați întrebat cum de arată atât de bine, artista a oferit un răspuns.

„Secretul e simplu: muncesc foarte mult, fac multă mișcare, inclusiv bicicleta de fitness. Ce ține de alimentație, mănânc corect și sănătos, spre exemplu combin legumele și carnea. Nu am și nici nu voi apela vreodată la plasticieni. Mai mult decât atât, nu dau bani pe creme exorbitant de scumpe. Sunt pentru metodele naturiste de înfrumusețare, spre exemplu, când e sezonul fructelor, le folosesc pe post de măști pentru față”, a spus artista pentru kankan.md.