Anamaria Vasile

Care este Mantra Magică a iubirii, în 2019, pentru fiecare zodie în parte!

Dragostea este un cadou oferit de la viata. Trebuie sa invatam sa ne bucuram de el, sa il traim la intensitate maxima, sa il simtim nu doar cu inima, ci si cu sufletul.

Iata care sunt cele mai importante mantre magice ale iubirii pentru anul 2019 pentru fiecare zodie in parte, conform kudika.ro.

Berbec: Am incredere ca dragostea adevarata este deja pe drum catre mine si va ajunge in momentul potrivit. Sunt gata sa primesc aceasta iubire cu bratele deschise. Sunt gata sa invat sa iubesc cu adevarat. Sunt gata sa imi intalnesc sufletul pereche.

Taur: In acest an imi eliberez sufletul de toate amintirile dureroase ale trecutului, de toate lanturile dificile si de toate obstacolele care blocheaza drumul sufletului pereche catre mine. Sunt pregatita sa traiesc in prezent, sa iubesc in prezent.

Gemeni: Sunt vrednica de iubire si merit sa primesc dragostea la care visez. In acelasi timp, invat sa am rabdare si fac tot posibilul sa construiesc cea mai frumoasa relatie cu sufletul meu, sa ma descopar si sa invat cine sunt cu adevarat.

Rac: Sunt inconjurata de iubire si lucrurile merg asa cum trebuie sa mearga. Nu ma grabesc pentru ca stiu ca Universul are un plan magic pentru mine si ca ma asteapta ceva mult mai frumos decat am trait pana acum.

Leu: Stiu ca iubirea nu va veni cand imi doresc eu, ci cand sufletul meu va fi pregatit sa primeasca si sa ofere dragoste. Intre timp ma bucur de acest drum pe care merg alaturi de sufletul meu, invat sa ma iubesc pentru ceea ce sunt, sa imi accept nu doar calitatile, ci si defectele.

Fecioara: Nu doar eu caut sufletul pereche, ci si sufletul pereche ma cauta pe mine. Drumurile noastre se vor intersecta la un moment dat prin dragoste infinita, pura, sincera si adevarata.

Balanta: Imi accept toate greselile pentru ca m-au ajutat sa ma dezvolt, sa ajung unde sunt acum. Fiecare moment dificil a venit cu o lectie de viata frumoasa care mi-a dat puterea de a merge mai departe. Iubire, acum sunt pregatita sa te cunosc.

Scorpion: In fiecare zi sunt recunoscatoare pentru cat de multa iubire poate oferi sufletul meu. Nu grabesc lucrurile, ci astept ca timpul sa isi joace cartea si sa ma pregateasca pentru intalnirea cu marea dragoste.

Sagetator: Nu simt nevoia sa ma intorc in trecut pentru ca stiu ca nu mai pot schimba nimic. In schimb, privesc cu ochii plini de fericire si astept sa vad ce imi pregateste viitorul. Imi deschid inima pentru a iubi si a oferi iubire.

Capricorn: Inima mea nu minte. In sufletul meu creste o iubire pura, neconditionata, adevarata pe care urmeaza sa o ofer unui suflet norocos. Plec la acest drum stiind ca in cele din urma voi trai cea mai frumoasa poveste de dragoste.

Varsator: Am invatat sa ofer iubire zi de zi in toate formele ei. Nu ma grabesc, nu alerg si nici nu cersesc dragoste. Cred ca sufletul meu merita ceva mult mai frumos decat visez eu. Si stiu ca la un moment dat Universul imi va oferi acea iubire magica.

Pesti: Ii permit sufletului meu sa simta tot ce simte: durere, tristete, fericire, dezamagire, iubire. Il invat sa aiba rabdare pe acest drum numit viata si ii arat cum sa se vindece. Accept tot ce traiesc pentru ca stiu ca totul se intampla cu un motiv. Si mai stiu ca iubirea ma cauta si ca in scurt timp ma va gasi.