Anamaria Vasile

Care este semnificația numelui Zenaida. Așa a numit-o Adelina Pestrițu pe fetița ei

Adelina Pestrișu a născut o fetiță perfect sănătoasă căreia i-a pus numele Zenaida Maria. Vedeta s-a gândit mai mult timp ce nume să-i pună micuței, iar rezultatul final a fost unul deosebit. Numele Zenaida are o semnificație specială pe care Adelina și iubitul ei l-au ales din timp.

Semficația numelui Zenaida
Numele Zenaida provine de la Zeus din mitologia greacă, semnificând lumină sau cer luminos. Numele acesta este atestat încă din secolul al VI-lea, iar derivatele sale sunt Zina sau Zinca. Acest nume simbolizează viață.

Cum a decurs sarcina pentru Adelina Pestrițu
Adelina Pestrițu a avut grijă ca fiecare detaliu să fie bine pus la punct pe timpul sarcinii și s-a pregătit temeinic pentru marele eveniment.

„Am avut o sarcină ușoară, cu excepția lunii a doua, în care am cunoscut ce înseamnă cu adevărat grețuri, amețeli și stări de rău. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că toată tevatura nu a ținut mai mult de 4 săptămâni și, odată pusă pe picioare, nici că m-am mai întâlnit cu ele. Am rămas doar cu câteva sechele, mare sensibilitate la 2 mirosuri puternice de parfum, unul de piele, altul de cameră”, declara ea.

Adelina Pestrițu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă
Foto Instagram
„Astăzi s-a nascut minunea noastră, Zenaida-Maria! Sentimente şi trăiri de nedescris. Familia noastră este în extaz pentru venirea micuţei pe lume”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul primei fotografii cu fetița ei.

Adelina Pestrițu a vorbit despre botezul fiicei sale
„Vorbim foarte mult despre botez. Avem liste mari. Am discutat despre local, meniuri şi flori. Botezul va avea loc în luna noiembrie, pentru că vor fi câteva luni de la naşterea fetiţei. Chiar dacă va fi puţin frig şi noi iubim căldura, sunt sigură că va fi o petrecere pe cinste. (…) Nunta va avea loc anul viitor. Nu am stabilit exact data. Probabil voi avea două ţinute”, spunea Adelina într-un interviu.