Anamaria Vasile

Carmina s-a mutat la Bucureşti si a mers la un liceu privat 3 luni. Liviu Vârciu şi mama ei au luat însă o decizie neaşteptată. Fata a fost nevoită să se întoarcă la Arad, ca să locuiască împreună cu cea care i-a dat viaţă. Incredibil cum a reacţionat adolescenta când a aflat şi ce a putut să spună

Liviu Vârciu a decis ca fiica sa să facă liceul de Arte din Arad, asta după ce timp de trei luni a locuit la el. Chiar dacă aici şi-a făcut prieteni şi a trăit clipe frumoase alături de tatăl său, Carmina a înţeles cum stau lucrurile şi a decis să le respecte hotărârea părinţilor.

Deşi la vârsta sa, tinerii au tendinţa să devină rebeli şi să nu-şi asculte părinţii, Carmina a fost crescută foarte bine de către mama şi tatăl său, astfel că în momentul în care Liviu Vârciu şi mama sa i-au spus ce au decis pentru ea, fata s-a conformat şi a fost de acord cu părinţii ei.

„A stat trei luni la mine, a fost la un liceu privat foarte bun, dar anturajul e un pic altfel faţă de cel din Arad. Am decis cu mama ei ca ea să continue acolo studiile, că este şi lângă mama ei, a crescut lângă ea, mama ei e mai dură decât mine, eu o las să facă ce vrea. Eu eram cu notele, nu-mi aduce 6-7 că mă supăr foarte tare. Fata mea e un copil tare bun. Când am decis cu maica-sa că aşa este mai bine pentru ea fata a spus „nu e niciun fel de problemă”, e înţelegătoare”, a spus Liviu Vârciu despre fiica sa cea mare la Antena Stars.

Carmina Maria este prima fiică a lui Liviu Vărciu. Îndrăgitul bărbat a devenit tată pentru a doua oară pe 25 septembrie 2017, când iubita sa, Anda Călin, a născut o fetiţă sănătoasă. Micuţa a primit numele Anastasia.

Oana Roman susţine că Liviu Vârciu s-a schimbat în bine după ce a devenit tată pentru a doua oară şi că a devenit mai responsabil. Artistul are o fetiţă cu Anda Călin. Micuţa a venit pe lume anul trecut, în septembrie.

„Nu l-aş fi văzut niciodată să devină aşa de repede un tată atât de grijuliu. Este un Liviu Vârciu la care nu mă aşteptam. Trăieşte o relaţie frumoasă, o relaţie decentă. S-a transformat dintr-un nebunatic într-un tată iubitor”, a mărturisit Oana Roman.

Fiica fostului prim-ministru al României este surprinsă de stilul de viaţă pe care îl duce Liviu Vârciu în prezent, fiind de părere că relaţia cu Anda Călin este exact ceea ce îi trebuia, noteaza cancan.ro.

Liviu Vârciu s-a întors din îndepărtata Asie, după ce a parcurs aproape 5.000 de kilometri prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda alături de Andrei Ştefănescu. Carismaticul artist s-a filmat în maşină în timp ce a făcut public un mesaj. Filmarea începe cu el în timp ce este încruntat şi are câteva grimase serioase.

Nu, nu i s-a întâmplat nimic rău. Feţele de tristeţe pe care le are în filmare fac parte din scenariul său. Prezentatorul TV e în culmea fericirii că s-a întors în România, la familia sa şi, cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, el le-a făcut tuturor o urare şi le-a dat un sfat.

“Fraţilor, sărbători fericite… liniştite alături de cei dragi! Să fiţi iubiţi, să iubiţi la rândul vostru”, a spus Liviu Vârciu în Instastory-ul făcut public inainte de sarbatori.

Artistul a fost primit cu multă căldură şi iubire de Anda Călin, fetiţa lor şi Carmina. Zilele trecute, partenera lui i-a făcut public o declaraţie de dragoste, semn că zilele petrecute în îndepărtata Asie au fost un test important al relaţiei lor.

“Sa te întâlnesc pe tine a fost întâmplarea mea preferata. #missyou” este mesajul pe care i l-a transmis Anda Călin tatălui fiicei sale.

Liviu Vârciu se iubeşte în prezent cu Anda Călin. Fostul „iepuraş” Playboy l-a făcut tătic pentru a doua oară. Micuţa Anastasia Maria s-a născut pe 25 septembrie 2017. Artistul mai are, dintr-o relaţie anterioară, cea cu Ami Teiceanu, o fetiţă adolescentă pe nume Carmina Maria.

„Asia Express” este un reality-show ce duce aventura la un alt nivel. Şapte perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5.000 de kilometri prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri ca să ajungă la destinaţia finală. Astfel, ei vor îşi vor folosi cu multă atenţie abilitătile lor ca să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. „Asia Express” va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x