Anamaria Vasile

Cât de tare s-a operat concurenta Geanina de la „Insula Iubirii”! Nimeni nu o recunoaște

Pe Geanina, telespectatorii au cunoscut-o în sezonul curent al emisiunii ”Insula Iubirii”, difuzat pe Antena 1. Tânăra a venit să-și înfrunte gelozia și posesivitatea și să-i testeze fidelitatea partenerului ei, Costas. Ce se va întâmpla cu cuplul lor rămâne de văzut, însă niște fotografii postate în mediul online recent ne-o arată pe Geanina complet transformată.

Dacă pe micile ecrane Geanina apare cu părul scurt, cu șuvițe blonde, cu puține kilograme în plus și sâni mici, în realitate aceasta a suferit transformări serioase. Cum sezonul curent a fost filmat în februarie 2018, tânăra a avut timp suficient să-și facă schimbări dramatice în timpul scurt de atunci. Acum, partenera lui Costas are o siluetă ca trasă prin inel, o altă nuanță a părului și un bust vizibil mărit.

Pesemne, Geanina a apelat la serviciile unui doctor plastician după ce a părăsit ”Insula Iubirii” în vederea schimbării look-ului. Și nu s-a oprit doar la bust, ea pare să-și fi făcut și o augumentare a buzelor și ceva înjectării la nivelul pomeților. Fanii care i-au dat de urmă pe rețelele de socializare sunt șocați de schimbarea pe care tânăra și-a făcut-o într-un an și câteva luni.