Anamaria Vasile

Cătălin Botezatu, dezvăluiri după moartea lui Răzvan Ciobanu

Lumea modei de la noi este în stare de șoc după moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Cătălin Botezatu a declarat în exclusivitate pentru Click! că nu înțelege cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie. ”Din câte știu eu, Răzvan nu era un vitezoman.”

Răzvan Ciobanu (43 de ani) și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină, în dimineața celei de-a doua zi de Paște. Designerul se afla singur în mașina personală, când, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a ieșit de pe carosabil și a lovit mai mulți copaci.

În acest moment, polițiștii fac cercetări pentru a afla exact circumstanțele în care s-a produs accidentul. Vestea i-a consternat pe colegii d ebreaslă ai lui Răzvan, mai ales că designerul nu era cunoscut ca un împătimit al vitezei.

”Am aflat cu stupoare această veste. Nu-mi vine sa cred că viața lui s-a terminat atât de repede, într-un mod atât de tragic”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru CLick!.

Părerile de rău sunt inutile acum. Ne pare tuturor rău că ne despărțim de un om, de un designer bun.

Din câte știu eu nu era un vitezoman, efectiv nu știu cum s-a întâmplat. E trist că a plecat dintre noi atât de devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”

Loading...