Anamaria Vasile

Catalin Botezatu, inlocuit la „Bravo, ai stil! All Stars”! Cine face acum parte din juriu

Prima surpriza de saptamana aceasta, la “Bravo, ai stil! All Stars”, o constituie juratul Catalin Botezatu, mai exact, absenta acestuia din cadrul show-ului.

Absentul motivat Catalin Botezatu se afla la Paris pentru a participa la Saptamana Modei; cate o vedeta autohtona ii va tine locul juratului, pana la reintoarcerea acestuia.

In editia de astazi Carmen Bruma va juriza concurentele, alaturi de Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Iulia Albu.

Styling-ul Iulianei, care “pleaca in statiunea Olimp pentru a-si cumpara un hotel”, starneste reactii hilare din partea juratilor.

“As vrea sa te intreb daca ai folosit aceasta traista pentru a „prinde” din apa, aceste piese, pe care le porti astazi”, a fost reactia Iuliei Albu.

“In afara de acel decolteu superb de la spate, nu-mi place nimic la aceasta tinuta. (…) Nu-mi place ca esti alba ca un perete. Ai o imagine palida astazi (…) ”, a completat Raluca Badulescu.

Ce completari a adus Carmen Bruma la styling-ul Iulianei si care dintre tinutele concurentelor a fost cea mai apreciata in ochii juratilor, aflati astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Carmen Brumă a dezvăluit mai multe amănunte din relația pe care o are de ani buni cu Mircea Badea, despe care susține că uneori o enervează, iar tensiunile nu stau departe de familia lor.

Vedeta mărturisește faptul că în orice cuplu există probleme, dar important este ca aceste divergenţe să fie gestionate şi rezolvate la momentul oportun. „Am stat cu fiul meu şi am făcut bradul. A fost o experienţă plăcută. Mă simt obosită. Am crezut că o să fiu o mamă relaxată, dar mă panichez chiar şi de la al doilea strănut. Mircea intenţiona să îi cumpărăm copilului genunchiere pe care să le poarte în casă. Nu ne gândim la al doilea copil. (…)

Nu aveţi timp să vă povestesc tot ceea ce face Mircea. Important e ca atunci când tragi linie să fie totul în regulă. Toţi mă întrebau de nuntă, însă după 400 de pupături îţi dispare cheful de nuntă. Niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. (…) Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami. (…) Am ajustări de bun simţ”, a susţinut Carmen Brumă conform Spynews.ro.