Anamaria Vasile

Ce a apărut pe gardul Gabrielei Cristea, după cununia religioasă!

Nunta Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a avut parte și de un moment neașteptat.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dorit să aibă parte de o nuntă atipică, așa că au decis să facă petrecerea acasă la ei, în curte. Așa cum era și de așteptat, atmosfera a fost una extrem de relaxantă, iar invitații nu s-au mai simțit contrânși să îmbrace niște ținute elegante, iar fiecare a ales ceva comod, numai bun pentru o distracție pe cinste, până în zori.

Cei doi miri anunțau încă de acum câteva zile că s-au ocupat temeinic pentru petrecere, așa că nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării.

„Pentru că trebuie să ne ocupam de copii, amenajam şi casa, avem multe evenimente în toamna asta. Începem pe 24 august, când ne căsatorim religios. Ne-am hotarât să facem petrecerea în curtea casei noastre, ceea ce a implicat o organizare generală. Am conceput un şotron la intrarea în curte, e desenat de mine”, a declarat Gabriela Cristea, în cadrul unui interviu TV, înainte de cununie.
Oana Roman și soțul au fost extrem de încântați
Pentru a avea parte de un moment de neuitat, Gabriela și Tavi i-au îndemnat pe invitați să lase câte un mesaj și nu oricum, ci chiar pe zidurile gardului din curtea lor.
Rând pe rând, Oana Roman cu soțul și cu fetița, precum și nașii Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, dar și ceilalți invitați au scris mai multe cuvinte pentru cei doi.