Anamaria Vasile

Ce a fost și ce a ajuns! Îți aduci aminte de roşcata Peggy din serialul „Familia Bundy”? A slăbit mult, are părul brunet și fața plină de riduri. Cum a apărut pe stradă. FOTO

Cine nu şi-o aminteşte pe Peggy, simpatica roşcată din familia Bundy care se plângea tot timpul de calităţile soţului său?

Filmat şi difuzat din 1987 până în 1997, serialul a reuşit să îşi câştige toţi mai mulţi simpatizanţi, dar după 11 sezoane a ajuns la final.

Katey Sagal nu a reuşit niciodată să mai aibă acelaşi succes după familia Bundy. Ba mai mult, astăzi nu mai are nimic în comun cu personajul căruia i-a dat viaţă, aşa că poate fi cu greu recunoscută. Diva roşcată şi zveltă are acum 66 de ani, părul negru şi pare marcată de trecutul tragic pe care l-a traversat. Spre deosebire de colegele ei de breaslă, Katey nu este adepta botoxului şi operaţiilor estetice.

Actriţa lasă în urmă o poveste de viaţă dificilă. Fost producător de succes, mama ei şi-a găsit sfârşitul în urma unui atac de cord, iar asta pe când avea doar 21 de ani. Katey a trebuit atunci să le preia în grijă pe cele două surori gemene.

Tatăl său a fost ucis pe platourile de filmare de elicea unui avion. Marcată de moartea părinţilor, Katey devină dependentă de droguri.. Reuşeşte să iasă din depresie în 1986, se internează într-o clinică de reabilitare şi începe o viaţă nouă. La începutul anilor ’70, ea bifează o relaţie cu Gene Simmons, după care se căsătoreşte cu chitaristul Freddi Beckmeier. Mariajul durează din 1977 până în 1981, apoi cuplul divorţează.

Urmează povestea cu bateristul Jack White, în 1993. După şapte ani, relaţia se încheie, iar Katey îi spune Da! lui Kurt Slatter. În 2007, cei doi devin părinţi. Esme Louise vine pe lume cu ajutorului unui mame surogat. Actriţa a rămas însărcinată de mai multe ori, dar sarcina s-a oprit în evoluţie.

Katey Sagal locuieşte acum în California alături de familia ei şi continuă să apară în emisiuni TV.

Loading...