Anamaria Vasile

Ce a pățit Robi – polițistul din Las Fierbinți de la PRO TV, când s-a dus să-și cumpere mâncare. Va stârni hohote de râs!

Leonid Doni, actorul care a devenit cunoscut prin prisma rolului său din Las Fierbinți, polițistul Robi, a fost protagonistul unei situații care, fără îndoială, va stârni hohote de râs. Totul s-a petrecut în momentul în care s-a dus să-și cumpere de mâncare.

Ce slăbiciune are Robi din Las Fierbinți
Leonid Doni, polițistul Robi din Las Fierbinți, a mărturisit că are o slăbiciune pentru fast food, motiv pentru care i s-a întâmplat să apeleze la un mic truc pentru a-și cumpăra cantitatea de mâncare dorită.

Actorul a povestit experiența trăită, care a stârnit amuzamentul tuturor.

“Toată lumea fuge de fast food, nu pot să mă abțin. Sincer, uneori mi-e jenă când mă duc să comand fast food.

Mănânc prea mult, pentru mine un meniu e puțin, trebuie să mănânc 3, și atunci mă fac că vorbesc la telefon: „alo, da, ce să-ți iau? și un hamburger și 2 cheese?”.

Și, pac, în mașină, să mănânc. Îmi dau seama ce zice lumea dacă ma vede: ăsta n-a mâncat de 2 săptămâni! Cel mai bun regim alimentar e înfometarea, într-adevăr. Dar dă roade 3 zile, după 3 luni te faci triplu.”, povestea Leonid Doni, alias Robi din Las Fierbinți, potrivit știrileprotv.ro.

Cum este Robi din Las Fierbinți în realitate
În serialul de comedie de la PRO TV, Leonid joacă un personaj incocent și sincer. Cum este el în realitate?

Actorul este tată de gemeni și se descrie ca fiind o fire timidă. „Sunt mai timid, nu-mi place să dau interviuri. Am o iubită, doi băieţi gemeni, de două luni jumătate.

Am 37 de ani, iubita e româncă, nu e actriţă, e bugetară şi nu vrea să se expună şi să dau poze cu ea. Îmi văd de viaţa mea, nu-mi place să fac baie de mulţime prin mall-uri. Şi îmi plac pastele„, spunea el, în urmă cu câțiva ani, pentru click.ro.