Anamaria Vasile

Ce a primit Oana Zăvoranu de 8 Martie de la soțul ei! “Dacă i-ar fi văzut mămica ar fi spus că sunt o sărăcie”

Ce a primit Oana Zăvoranu de 8 Martie de la soțul ei. Ca de fiecare dată, Alex a surprins-o pe vedetă și i-a dăruit ceea ce își dorea foarte mult.

Oana Zăvoranu şi soţul său au oferit un interviu pentru “XNS“, unde au vorbit despre cadoul pe care Alex i l-a făcut soţiei sale. Oana Zăvoranu și-a lăudat soţul pentru darul frumos.

Am fost şi am mâncat. Eu sunt înnebunită după adidaşi şi soţul meu mi-a făcut cadou 3 perechi de pantofi sport.

Dacă i-ar fi văzut mămica ar fi spus că sunt o sărăcie. Eu cadou i-am făcut faptul că i-am dat voie să-mi ia încălţămintea”, a spus glumind Oana Zăvoranu la “XNS”.

La sfârșitul lunii ianuarie, Oana Zăvoranu a declarat că își dorește un copil și că va apela la o mamă surogat atunci când va decide că este timpul.

Acum vedeta este hotărâtă să devină mămică, anunțând care va fi renumerația pentru mama purtătoare.

De când a aflat că Oana Zăvoranu caută o mamă purtătoare, Floricica Dansatoarea s-a şi înscris pe listă! Deşi nu este slabă şi cu ochii verzi, aşa cum caută vedeta, Floricica speră să convingă prin alte caliăţi: este virgină, curată, sănătoasă şi are talent la dans! În plus, spune că nu vrea niciun ban de la Oana Zăvoranu!

„Doamna Oana Zăvoreanu vreau să vă spun că sunt o fată curată şi sunt domnişoară, eu m-am gîndit să vă fac un bine pentru că aşa e în viaţă, în viaţă tre’ să fim oameni buni şi aş vrea să fiu o mamă TEROGATĂ.

Să vă fac eu copilul dumneavoastră dacă sunteţi de acord şi eu cred că n-o să pierdeţi niciodată.

Dacă sunteţi de acord Oana Zavoranu, să fiu o mamă terogată mi-aş dori enorm de mult să vă ajut cu cea mai mare plăcere, eu nu vreau nimic”, a spus Floricica Dansatoarea la România TV.

De cînd a aflat că Oana Zăvoranu caută o mamă purtătoare, Floricica Dansatoarea s-a şi înscris pe listă! Spune că este cea mai bună opţiune chiar dacă nu îndeplineşte criteriile impuse de vedetă.

„Doamna Oana, eu nu sunt chiar slăbuţă-slăbuţă dacă credeţi în Dumnezeu, nu trebuie să faceţi ochi verzi!Ştii ce contează?

Să fie copilu’ sănătos, cum sunt curată la trupul meu, asta contează enorm şi foarte mult. Sunt domnişoară şi n-am avut bărbat la corpul meu. Sunt urâtă, sunt nebună, dar am talent cu suflet curat”, mai spune Floricica.