Anamaria Vasile

Ce a „trimis-o” la moarte pe Tamara Buciuceanu! A avut nevoie de ajutor până în ultima clipă

Astăzi, Tamara Buciuceanu s-a stins din viaţă, lăsând în urma generaţii întregi în doliu! La începutul lunii octombrie, marea actriţă a ajuns la spital cu probleme cardiace. Însă, înainte de acest episod, Tamara Buciuceanu nu a ţinut cont de vârsta pe care o avea şi a făcut o mare greşeală de la care, se pare… a ajuns la moarte.

Potrivit surselor Spynews.ro, situaţia Tamarei Buciuceanu s-a agravat în ultima perioadă pe fondul mai multor probleme. Înainte să ajungă la spital, Tamara Buciuceanu, la 90 de ani, a ridicat mai multe cărţi grele şi astfel s-a ales cu fisuri la mai multe oase. Atunci, pentru că avea nevoie de ajutor, a angajat o persoană pentru a avea grijă de ea, 24 de ore din 24.

Iar asta nu e tot… Tamara suferea de o afecţiune gravă şi era programată să meargă la Elias să facă o scoatere de lichid, lucru pe care îl făcea de ani de zile. De asemenea, actriţa nu mai reuşea să se odihnească, conform surselor Spynews.ro.

Ajunsă la Spitalul Elias din Capitală, starea actriţei s-a agravat şi din păcate, în ciuda eforturilor medicilor care au supravegheat-o şi care au încercat s-o salveze, a pierdut lupta cu viaţa.

sursa: spynews.ro

Loading...