Anamaria Vasile

Ce are de spus aceasta femeie prinsa cu „tapu-n casa” de aceasta reporterita. Culmea, locuieste chiar in centrul Bucurestiului

Primarul sectorului 4 din Capitală, Cristian Popescu Piedone, a primit mai multe sesizări din partea cetăţenilor cu privire la o femeie care locuieşte în casă cu un ţap, dar şi cu alte animale. Edilul a intervenit în această situaţie.

Vecinii femeii s-au plâns de mirosul supărător provocat de animalele din curtea femeii. Aceştia susţin că femeia nu curăţă curtea cum trebuie şi din cauza asta a început să miroase urât în toată zona.

Primarul piedone s-a dus la faţa locului pentru a rezolva situaţia. Întâmplarea a avut loc în sectorul 4 din Capitală.

„Am fost sesizat de vecinii doamnei din filmuleţul de mai jos că nu mai pot suporta mirosul de animale, aşa că am mers personal să văd ce se întâmplă.

Potrivit legii, este interzisă creşterea de animale de consum în Bucureşti, însă doamna avea chiar şi un țap în gospodărie. Sigur, i-am dat doar un avertisment, şi nu o amendă.

Ca primar, mă confrunt şi cu astfel de situaţii pe care trebuie să le rezolv indiferent de persoana cu care stau de vorbă.”, a scris primarul Cristian Popescu Piedone pe contul de Facebook.

Se întâmplă și la case mai mari: Un miliardar american si-a luat un tap drept animal de companie

Dan Blizerian are foarte multi bani, si tine sa arate asta tuturor. Dar, pe masura averii sunt si excentricitatile sale. Dupa ce si-a plimbat iubita si o amica in lesa prin oras, aum s-a induiosat.

Conturile bancare babane pe care le are Dan Blizerian ii permit acestuia tot soiul de nazbatii: orgii in avionul privat, sampania cea mai scumpa, numai buna de umplut zeci de cazi pentru baia bogatanului, cat despre femei, ce sa mai zicem, tine cateva zeci pe langa casa. Oricat de cocalaresc i-ar fi stilul, Blizerian are o gramada de fani care ii adora stilul lui de viata si nu rateaza nicio postare de-a lui de pe conturile de socializare. Opulenta, cam asta ar fi porecla miliardarului.

Dar, pentru ca iubeste animalele, acesta si-a luat un nou animal de companie: un tap. Ca prea avea multe capre in jur. Si, fireste, Blizerian l-a botezat – cum altfel – decat Zeus!