Anamaria Vasile

Ce cred bărbații cu adevărat despre femeile care au celulită? Răspunsul care le-a dat pe spate pe toate femeile!

Aproape toate femeile și-ar dori să nu aibă pic de celulită, pe care o consideră inestetică. Aspectul alveolar celulitic apare ca urmare a problemelor din țesutul conjunctiv și țesuturile adipoase ale corpului, iar dieta, hormonii și stilul de viață joacă un rol important. Totuși, dacă ai grijă de alimentația ta și faci sport, celulita ar trebui să fie sub control, o vei avea probabil pe porțiuni mici din corp, iar bărbații nici nu vor observa.

„Serios, chiar nu îmi pasă. Nu am preferințe fizice. Găsesc femei atrăgătoare cu diferite forme ale corpului. Sunt atras în principal de personalitate, apoi de ochi, dantură și buze. Dacă ești de treabă, amuzantă, dacă și tu consideri că sunt amuzant și mai ai și un zâmbet fermecător și ochi frumoși, atunci cu siguranță mă voi îndrăgosti de tine.” a fost un răspuns.

„Nu știam ce este celulita până acum. Am mai văzut femei care aveau pielea așa, dar m-am gândit că este un lucru natural. Mă îndoiesc că unui bărbat i-ar păsa că ai celulită, pentru că mie chiar nu îmi pasă.”a spus un alt bărbat.

„Dacă este pe porțiuni mici, atunci cu siguranță nu o observ. Am văzut la multe femei slabe și chiar nu m-a deranjat. Mai mult, prefer femeile slabe și cu celulită decât femeile grăsuțe.” a fost o altă părere.

„La o femeie apreciez în special zona fundului și picioarele. Toate femeile cu care m-am întâlnit aveau celulită. Face parte din pachet. Persoanele care nu înțeleg acest lucru nu știu să aprecieze femeile sau nu le-au văzut dincolo de fotografii. Acest lucru nu înseamnă că îmi plac femeile grăsuțe. Celulita nu ține de greutate, chiar și femeile care aleargă 10 kilometri în fiecare zi și care fac sport au celulită.” a fost un alt răspuns.