Anamaria Vasile

Ce i-a șoptit o mireasă mirelui, în fața altarului. Bărbatului nu i-a venit să creadă: „Tu ești normală la cap?”

Aaah, nunta! Cel mai frumos eveniment din viața unui cuplu. Localul arată ca scos dintr-o revistă, totul este perfect, mireasa arată ca o prințesă…atâta timp cât nu vorbește! În fața altarului, într-un moment încărcat de emoție, o tânără i-a șoptit ceva viitorului ei soț. Mirele a rămas blocat când a auzit ce destăinuire i s-a făcut.

Erau unul lângă altul, la începutul drumul ca soț și soție, în fața altarului, familiei și a prietenilor. Mirii se priveau în ochi, vizibil emoționați și foarte îndrăgostiți.

Fără ca mireasa să știe, mirelui i-a fost montat un microfon pe reverul sacoului, pentru a imortaliza fiecare cuvân rostit în acel moment unic în viața lor. S-a uitat la femeia din fața lui și i-a spus: „Arăți minunat. Ești superbă!”

Râzând cu gura până la urechi, mireasa i-a dat un răspuns sincer, prea sincer: „Am fost la baie exact înainte să pășesc spre altar. Am făcut un ditamai numărul doi!”

„Poftim?! Ce-i cu tine? Tu ești normală la cap? Cum ai putut să spui așa ceva?!”, i-a zis mirele, arătând cu degetul spre microfon. „Ăsta e un microfon, înregistrează tot. Videograful nunții tocmai a auzit ce-ai spus!”

Se spune că un mariaj reușit are la bază sinceritatea și comunicarea. Se pare că acest cuplu nu va avea probleme la aceste capitole!