Anamaria Vasile

Ce îi dă Oana Roman să mănânce fiicei, la doar 7 ani. Unii părinți probabil vor fi scandalizați

După divorțul de Marius Elisei, Oana Roman se ocupă exclusiv de creșterea fetiței sale cu care de altfel își petrece majoritatea timpului. Iar, joi seară, cele două au ieșit la cină în oraș.

Au profitat de vremea frumoasă și de timpul liber, așa că după ce și-a luat fiica de la after school… Oana Roman a decis să ia cina în oraș împreună cu Isa. Se pare că micuța a descoperit fructele de mare de câteva luni și le adoră.

Așa că Oana Roman s-a dus la un restaurant din Capitală pentru ca Isa să mănânce creveții ei preferați și totodată să petreacă timp de calitate împreună.

”Am luat-o pe Isa de la after și astăzi o să mergem împreună la restaurantul nostru preferat ca să mâncăm creveții noștri preferați și vom avea o seară, așa… noi două la restaurant în oraș. A început să descopere fructele de mare și au început să-i placă foarte mult creveții. A mâncat în Egipt când am fost în vacanță”, a spus Oana Roman pe Insta Story.

Oana Romna și Marius Elisei au divorțat
Marius Elisei a divorțat la notar de Oana Roman. Foștii soți au semnat actele pe 15 februarie 2021, la aproape șapte ani de la cununia civilă și religioasă. Cei doi s-au filmat împreună și și-au anunțat oficial separarea. Marius și Oana au rămas în relații amiabile de dragul fetiței pe care o au împreună.

După divorț, se pare că Oana Roman trece printr-o perioadă grea. Despărțirea de tatăl fetiței sale a afectat-o și și-a pus amprenta asupra ei. Vedeta are nevoie de timp pentru a se vindeca așa că a decis să nu se mai vadă cu nimeni. Hotărârea pe care a luat-o i-a îngrijorat pe fanii săi, care o știu de atâția ani pe Oana Roman ca fiind o femeie sociabilă, mereu zâmbitoare și pozitivă.

„Isa e la tatăl ei, eu acasă la seriale. Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa. Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată”, a povestit Oana Roman pe Instagram.