Anamaria Vasile

Ce iubesc barbatii la o femeie. Cucereste-l!

Indiferent ca sunt la inceputul unei relatii sau ca sunt doar in faza de intalniri, barbatii sunt atenti la foarte multe detalii si se pot razgandi oricand. Se pot indragosti peste noapte de o femeie sau pot fugi de ea fara un motiv anume. Daca te intrebi ce iubesc barbatii la o femeie, specialistii iti vin in ajutor.

Yourtango.com te ajuta sa descoperi ce iubesc barbatii la o femeie si astfel vei putea sa relationezi mult mai bine cu ei.

Ce iubesc barbatii la o femeie

1. Sa stea sprijinita pe pieptul lor

Barbatii pur si simplu adora cand iubitele se sprijina pe pieptul lor si ii cuprind in brate. Fiindsexul puternic, ei simt nevoia sa ocroteasca si sunt foarte fericiti in momentul in care descopera ca iubitele lor au nevoie de grija si de atentia lor.

2. Cand primesc un mesaj

Desi pare greu de crezut, barbatii vor sa fie cautati si se bucura enorm in momentul in care iubitele lor le trimit diferite mesaje. Totusi, nu le place nici cand acestea sunt prea insistente. Daca vrei sa iti impresionezi iubitul, trimite-i un mesaj care-i va insenina ziua si ai grija sa nu devii prea obositoare.

3. Cand sunt apreciati

Desi nu arata acest lucru, barbatii vor sa se simta apreciati. Le place atunci cand iubitele lor ii lauda si le arata cat de mult ii iubesc, iar din acest motiv trebuie sa inveti sa pui mai mult efort in relatia pe care o ai si sa-l faci pe iubitul tau sa se simta apreciat.

4. Cand sunt alintati

Atunci cand se afla la volan, barbatiilor le place sa te joci prin parul lor, pentru ca ii relaxeaza. Poti incerca sa faci asta si cu iubitul tau, dar ai grija sa nu exagerezi. Alinta-l pret de cateva minute si vei observa cat de mult va zambi.

5. Cand primesc cuvinte de lauda

Desi barbatilor nu le place sa iasa prea mult in evidenta, ei nu se supara atunci cand iubitele lor se lauda cu ei, mai ales pe Facebook sau pe alte retele de socializare. Daca iubitul tau ti-a pregatit cina sau ti-a cumparat un cadou deosebit, nu l-ar deranja daca te vei lauda putin cu el.

sursa: www.andreearaicu.ro,

Comentează