Anamaria Vasile

Ce mai calculată zodie. Nu greşeşte niciodată, cel mai bun exemplu de urmat din horoscop!

Suntem oameni supuşi greşelilor de tot felul, chiar dacă încercăm să scăpăm de această pecete de rău augur! Cu toţii suntem familiari cu eşecurile şi am tras cel puţin o căzătură la viaţa noastră!

Există, însă, o femeie care nu se încadrează în acest scenariu: ea a greşit rareori şi nu a experimentat aproape niciodată consecinţe negative ale actelor sale! Chiar şi atunci când a plecat pe picior greşit, s-a redresat la timp şi a reuşit astfel să se redreseze într-o manieră impresionantă!

Poate că nu a avut mereu fler la matematică, dar nu a dat niciodată greş atunci când a fost vorba despre aritmetica vieţii. Capricornul este cea mai calculată zodie, condusă de un simţ practic care a ajutat-o să evite toate capcanele sorţii, cu un fler aproape ieşit din comun!

Aflată sub influenţa pământului, această super femeie este statornică şi nu se lasă niciodată „zbuciumată” de capricii sau de dorinţe imposibil de îndeplinit. Dimpotrivă, ea e calculată şi mereu la obiect, impresionându-i pe cei din jur cu judecata ei fină, scrie divahair.ro.

Loading...