Anamaria Vasile

Ce masina scumpa conduce Robert, noul concurent de la „Puterea dragostei” Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul bolidului sau!

Robert a pasit de curand in casa „Puterea dragostei” si a venit cu speranta ca isi va intalni jumatatea mult visata.

Robert este din Bucuresti, are 23 de ani si a venit in casa „Puterea dragostei” cu ganduri serioase sa isi caute jumatatea. Acesta a marturisit ca vine dupa o relatie care a durat doi ani si isi doreste enorm sa intalneasca femeia potrivita.

Robert este in zodia Sagetator si a recunoscut ca ii place tot ceea ce se intampla in „casa iubirii”. Acesta a declarat ca nu a pus inca ochii pe niciuna dintre fetele din casa, insa isi doreste sa le cunoasca mai intai pe toate si apoi sa decida cine este cea care i se potriveste.
Desi a marturisit inca de cand a intrat in casa „Puterea dragostei” ca nu a venit pentru o fata anume ci isi doreste sa le cunoasca pe toate mai intai, Robert a inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de Mary. Se pare ca blondina l-a fascinat pe tanar cu firea ei directa, dar si cu tinutele ei sexy.

Robert a declarat ca va face tot posibilul sa isi gaseasca jumatatea, chiar daca va duce dorul familiei, dar si a masinii sale.
Tanarul nu s-a sfiit sa publice pe contul lui de socializare o imagine in care apare alaturi de bolidul lui de lux, un model Volkswagen, negru, cu ajutorul caruia a facut multe cuceriri.