Anamaria Vasile

Ce nume va purta fetița Ginei Pistol? Primele declarații

fetița ginei pistol

Ieri, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară. De atunci, toți se-ntreabă ce nume va purta fetița Ginei Pistol, mai ales că cele două vedete au făcut multe glume pe baza acestui subiect.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară

Fericire mare în showbizul românesc. Fetița Ginei Pistol a venit pe lume ieri, 9 martie, în spitalul Sanador. Imediat după fericitul eveniment, Smiley a făcut declarații: ”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @danaoprescu , medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”.

Ce nume va purta fetița Ginei Pistol

Fetița Ginei Pistol va purta numele de familie al tatălui ei, și anume „Maria”, însă momentan nu se știe ce prenume vor alege cei doi pentru fiica lor. Au făcut, însă, câteva declarații pe acest subiect, amuzându-se de opțiunile pe care le au.

Într-un videoclip postat de Gina Pistol pe rețelele de socializare, cei doi au discutat și despre numele fetiței lor, iar prezentatoarea TV a afirmat hotărâtă că fetița se va numi ”Regina”, deoarece se potrivește cu numele de familie al ei, implicit al tatălui său, Maria. „Vreau să ne numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria. Asta e gluma mea preferată. De ce nu? Are și puțin de Gina în el”, a afirmat atunci vedeta.

Pe de altă parte, Smiley și-a arătat dezacordul și a spus că nu este de acord cu un astfel de nume, deși potrivirea ”Regina Maria” nu sună atât de rău. „Nu, nu o să o cheme așa, stați liniștiți”, a declarat artistul.