Anamaria Vasile

Ce Patesti La Spitalul Din Piatra Neamt Daca Nu Ai Bani De Operatie ???????

Ce Patesti La Spitalul Din Piatra Neamt Daca Nu Ai Bani De Operatie ??????? INCREDIBIL ASA CEVA
Distribuie mai departe Multumesc !

Domnule prefect, domnule președinte al C.J.N., domnule primar al municipiului Piatra Neamț, domnilor consilieri județeni, domnilor aleși din Neamț FACEȚI CEVA !!! Nu se mai poate așa.
Zilnic primim telefoane de la oameni disperați din interiorul spitalului din Piatra Neamț, care ne cer ajutorul. Ne sună de la UPU, ne sună de pe secții, de la maternitate, de la chirurgie, de la pediatrie, de la interne. Ne sună de peste tot și ne roagă să venim să filmăm.

Mare parte dintre acești oameni ne sună seara sau în miez de noapte și credeți-ne că sunt disperați dacă ne sună la astfel de ore.
La spitalul din Piatra Neamț e nevoie de cineva care să facă față situației, să vină cu soluții creative de salarizare atractivă, cu reguli de comportament, cu soluții de decongestionare a UPU. Faceți ceva!!!

Noi am făcut tot ce am putut până acum, ba uneori am cam sărit calul și am fost chiar prea critici, dar vă rog să ne credeți… cu fiecare telefon primit și cu fiecare dramă a unui om în spitalul din Piatra Neamț se rupe ceva din noi și nu avem ce să facem pentru că voi, factorii de decizie din acest județ, ați numit politic un manager de spital și nu vreți să îl schimbați pentru că e vorba de prea mulți bani care se rulează la această unitate sanitară.

Tot județul vede și fiecare familie din Neamț știe ce se întâmplă în acest spital, numai voi, cei care puteți să luați măsuri, nu vedeți nimic și îl țineți în brațe pe acest domn Lazăr care se laudă cu legăturile lui de la servicii.

Ce naiba, serviciile nu sunt făcute tot din oameni? Ei nu au familii care ajung la același spital și sunt tratați în același mod? Politicienii, prefectul și toți ceilalți nemțeni au familii, au bătrâni suferinzi, au copii care se îmbolnăvesc. Toți avem nevoie de serviciile acestui spital care a ajuns să nu ne mai poată asigura în timp optim nici măcar o intervenție de urgență la UPU.

Gata oameni buni!!! Bătaia de joc a ajuns prea departe!!! Nu există în România niciun spital de dimensiunile spitalului nostru care să fie mai bine bugetat. Nu e normal ca un om care ajunge la URGENȚĂ să stea 6 sau 10 ore. Nu e normal să programezi un cardiac la consultație peste 3-4 luni.

Nu e normal ce se întâmplă. Ce se întâmplă acum este un atentat la viața și sănătatea nemțenilor!!! Treziți-vă!!! Dacă se merge în aceeași direcție, va veni în curând ziua în care la spitalul nostru se vor întâmpla tragedii pentru care vor plăti cu funcțiile, și nu numai, mulți oameni importanți din acest județ care nu au luat măsuri contra unei stări de fapt evidente.

Am cerut și primit permisiunea să folosim convorbirea telefonică a unui cetățean care ne-a sunat în seara de 22.06.2015 aproape de ora 22. Poate cei care trebuie să ia decizii în acest sens sunt curioși să audă cum sună un apel disperat venit de la UPU de la un nemțean care a mers cu mama sa grav bolnavă să primească un prim ajutor.