Anamaria Vasile

Ce s-a ales de averea lui Razvan Ciobanu. Designerul a avut o cariera in moda de 25 de ani

Razvan Ciobanu s-a stins prematur din viata, la doar 43 de ani. Moartea lui a provocat un gol imens in sufletul celor dragi.

Razvan Ciobanu avea si probleme financiare, dar niciodata nu a ascuns aces lucru. Regretatul designer a scris, in urma cu ceva timp, pe o retea de socializare ce datorii are:  „Așa cum nu m-am ferit cam niciodată să spun adevărul, nu o voi face nici de această dată. Am preferat să postez toate aceste lucruri pe paginile mele oficiale, scrise de mine (nu am o armată de PR, consilieri, etc. care să o facă pentru mine). Dacă am datorii?! Da, sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu am… până atunci lucrurile stau cam așa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-aș dori să pot colabora și pe viitor. Ambii comercializează piele naturală.

Apoi mai am o datorie măruntă, nu neînsemnată, la un petshop de unde obișnuiam să cumpăr hrană și așternut igienic pentru minunata mea Lili (știți voi, pisica cheală). Cred că suma datorată nu depășește 110-117 lei, bani împrumutați (de la oameni de succes’ sau cunoscuți în cercurile mondene, nu știu să am), dar este adevărat că am datorii personale în față a 3 sau 4 prieteni. Iarăși să nu lăsăm loc de interpretări, sunt adunați probabil 3000€”

Tot el și-a enumerat, în cadrul unui interviu, numeroasele perechi de pantofi și sandale pe care le avea, dar și haine. A fost, însă, o perioadă când el le scosese la vânzare. Cele mai multe, insa, au ajuns la parintii acestuia. Acestia din urma au preferat sa pastreze tacerea in legatura cu cele intamplate.