Anamaria Vasile

Ce s-a întâmplat azi cu EURO! Românilor nu le-a venit să creadă!

Banca Națională a României a anunțat, prin intermediul cursului interbancar afișat în marți dimineață, valoarea pe care o înregistrează monedele azi, 28 aprilie. Astfel, 1 euro este cotat la 4.8415, într-o ușoară creștere față de cota înregistrată joi, de 4.8388.

Dolarul, la fel, se află într-o relativă creștere comparativ cu ziua de ieri. Marți, moneda americană are o valoare de 4.4750 față de 4.4669 înregistrată în urmă cu 24 de ore. În fine, lira sterlină a crescut ușor și a ajuns la 5.5533, față de 5.5408, valoarea pe care a avut-o luni.

Curs BNR euro

Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, un euro este din nou în creștere azi, 28 aprilie și înregistrează valori mai mari decât în ziua precedentă. Mai mult, specialiștii sunt de părere că moneda europeană se apropie din nou de un prag istoric.

1 euro = 4.8415 lei

Curs BNR dolar american
În aceeași situație se află și dolarul american, căci și acesta este tot în creștere! Banca Națională a României informează, prin intermediul cursului interbancar afișat în această dimineață, că moneda are o valoare mai mare față de cea înregistrată ieri, 27 aprilie.

1 dolar american = 4.4750 lei

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină este și ea tot în creștere! Potrivit informațiilor afișate de cursul valutar interbancar din această dimineață, lira are o valoare mai mare față de cea înregistrată ieri. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

1 liră sterlină = 5.5533 lei

Loading...