Anamaria Vasile

CE SĂ NU FACI NICIODATĂ, CU NICIUN PREȚ, DUPĂ O PARTIDĂ DE DRAGOSTE! SFATURI PENTRU EL SI EA

Sa faci amor o experienta absolut magica, minunata, indiferent daca tine o ora sau doar cateva minute. Iar comportamentul nostru dupa astfel de momente fierbinti tine de o anumita eticheta, la fel ca in viata. Daca tii la propria-ti reputatie, daca vrei sa nu faci magia sa dispara, iata ce trebuie si ce nu trebuie sa faci dupa o partida de amor:

Sfaturi pentru EL:

Fa-o sa se simta iubita si dupa ce ati terminat

Incearca sa nu adormi imediat sau sa te intorci cu spatele sau sa fugi prea repede la baie. Fa-o sa se simta dorita si exprima-ti interesul in ceea ce o priveste si dupa finalul unei partide de amor.

Arata-i ca o intelegi si ca esti cooperant

Exprima-ti acordul fata de tot ceea ce-ti cere si incearca sa intelegi cat mai bine mesajele. Grija mare la cat esti de obosit, un moment de neatentie te poate face sa dai un anumit raspuns care sa creeze confuzie.

Arata-te interesat de dialog

Acorda atentie vorbelor ei si dupa sex. Interesul fata de ceea ce are ea de spus o poate determina sa-ti acorde permisiunea pentru un binemeritat somn.

Sfaturi pentru ea:

Cu cat mai putine probleme, cu atat mai bine

Sa te apuci sa despici firul in patru pe marginea eventualelor probleme de viata care te framanta, ii poate exaspera pe barbati si ii poate face sa le dispra intregul chef de sex, mai ales daca sunt subiecte care pot declansa discutii de ore.

Evita sa aduci cearta in pat

Ar fi o imensa greseala. Spatiul acela e pacat sa fie contaminat cu certuri. Nu faci decat sa strici sansa la un moment frumos, pe care l-ati putea trai impreuna.

Sfaturi pentru amândoi:

Stai pe loc

Sa pleci din pat, pur si simplu, fara cuvinte sau motive serioase este unul dintre cele mai urate gesturi pe care le poti face. In cazul in care ai nevoie la toaleta, scuza-te si du-te, insa intoarce-te imediat in pat langa persoana iubita.

Evita criticarea performantelor voastre sexuale

Cu replici de genul “altadata a fost si mai bine” sau” a fost asa si asa” n-o sa faceti decat sa-l raniti pe celalalt. Indiferent de prestatie, orice critica poate leza si jigni. Atentie, asadar, la termeni!

Sursa andreilaslau.ro

Comentează