Anamaria Vasile

Ce spune forma feței despre personalitatea ta

Poți spune foarte multe despre o persoană dacă îi analizezi hainele, felul de vorbi, gesturile. Dar știai că și forma feței dă indicii despre personalitatea sa?

Fața unei persoane ne poate ajuta să-i înțelegem personalitatea și trăsăturile de caracter. Există cinci forme de bază ale feței: convexe, concave, plane, convexe-concave și concave-convexe.

O practică străveche

Această artă este cunoscută sub numele de fizionomie și se practica în secolul V î.Hr., în Grecia, fiind foarte populară printre marii filosofi ai Greciei Antice. În secolul al 19-lea, ea a renăscut prin lucrarea lui Johann Kaspar. Potrivit unui studiu publicat recent, există o corelație între chipul cuiva și personalitatea sa.

Forma convexă

Persoanele care au forma feței convexă au un nas puternic sau mare, cu o frunte înclinată. Ele au adesea un nas coroiat, sprâncene mari și bărbia îngustă. Persoanele cu această formă a feței sunt foarte încăpățânate. Atât bărbații, cât și femeile își pierd adesea răbdarea. În schimb, au o minte ascuțită și se pricep să lucreze în domeniul financiar.

Forma concavă

Cei cu această formă facială au o frunte bombată, cu sprâncene plate, nas mic și gura delicată. Barbia este bine dezvoltată și lată. Persoanele cu această structură facială sunt amabile, răbdătoare, pun accentul pe detalii și au capacitatea de a se descurca în condiții de stres. Aceștia sunt oamenii a căror bunătate față de ceilalți se extinde celor din jur.

Forma feței plane

Persoanele cu forma feței plane au trăsături foarte bine echilibrate. Ele sunt foarte calme și au o personalitate stabilă. Mai mult, sunt parteneri buni de afaceri și mai ales în rolul de soț sau soție.

Forma convex-concavă

Acești oameni au fruntea înclinată, sprâncene și nasul mari, frunte lată. Persoanele cu aceste trăsături faciale au un rol deosebit în cercurile lor sociale, fiind membri capabili în comunitatea lor.

Forma concav-convexă

Persoanele cu această față au fruntea bombată, nasul mic, bărbia îngustă și gura delicată. Acestea sunt trăsăturile celor impulsivi, care se enervează foarte repede, motiv pentru care, de multe ori, ei sunt nesiguri din punct de vedere emoțional.

sursa: www.clickpentrufemei.ro

Comentează