Anamaria Vasile

Ce surpriză a primit Bianca Drăgușanu, de ziua ei de naștere

A fost zi mare astăzi pentru Bianca Drăgușanu, care și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a împlinit 39 de ani, iar noua vârstă a fost întâmpinată așa cum se cuvine. În plus, prietenii i-au fost alături, iar blondina a primit o super surpriză din partea acestora. De asemenea, pentru ca ziua să fie una perfectă, Bianca Drăgușanu a uitat o clipă de pandemie și a petrecut de mama focului, în club.

Bianca Drăgușanu, surpriză de proporții, de ziua de naștere

Bianca Drăgușanu a împlinit astăzi 39 de ani, iar noua vârstă a prins-o mai fericită, spune ea, ca oricând. Chiar dacă în ultimele luni a trecut prin momente grele, odată cu scandalul cu Alex Bodi, blondina încearcă să ia doar ce este mai bun de la viață și nu se lasă doborâtă de nimic.

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe delicate, în ultimul timp, după despărțirea cu scandal de Alex Bodi. Deși cei doi s-au iubit, în cele din urmă au decis să pună punct relației, după ce amândoi au făcut declarații tăioase unul la adresa celuilalt.

Ba chiar mai mult de atât, Bianca Drăgușanu a declarat în repetate rânduri că a fost victima lui Alex Bodi, care ar fi agresat-o fizic. De altfel, întrebată dacă speră la vreun mesaj din partea fostului soț, de ziua ei, Bianca Drăgușanu a precizat că nu se așteaptă și nici nu-și dorește, pentru că nu mai are nimic de a face cu acesta.

”Mă fac că n-am auzit. De ce să mă întrebi așa ceva în primul rând. S-a terminat filmul gata, nu. N-ar putea să-mi zică, exclus. Nu s-a putea întâmpla așa ceva. Mi se pare de cascadorii râsului. Eu n-am așteptări la modul general. E greșit să ai așteptări”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Chiar dacă momentele prin care a trecut au afectat-o, Bianca Drăgușanu nu a vrut să arate nicio clipă acest lucru, ci din contră, a încercat mereu să fie zâmbitoare și să țină capul sus. Iar astăzi, cu atât mai mult, merită din plin să se bucure de tot, pentru că blondina aniversează 39 de ani.

Încă de la primele ore ale dimineții, Bianca Drăgușanu a fost asaltată cu mesaje care mai de care mai frumoase, prin care prietenii, dar și fanii au vrut să-i transmită gândurile lor bune.

Vedeta a aniversat împlinirea celor 39 de ani în club
În plus, pe lângă urări, Bianca Drăgușanu a primit și o surpriză de proporții, după ce și-a găsit casa plină de baloane.

”Surpriză de ziua mea”, a scris vedeta pe Instagram, alături de o imagine cu baloanele pe care le-a găsit la ea în casă, fără a preciza, însă, cine este persoana responsabilă cu acest dar.