Anamaria Vasile

Ce ți-a pregătit destinul, în funcție de data nașterii

Pe internet a început să circule un test ce are puterea de a dezvălui chiar și cele mai ascunse secrete ale tale! Ai curaj să încerci?

Tot ce ai de făcut este să descoperi ce animal ești în funcție de data nașterii și apoi să afli ce ți-a pregătit destinul!

Ianuarie 01 – 09 ~ Câine

Ianuarie 10 – 24 ~ Șoarece

Ianuarie 25 – 31 ~ Leu

Februarie 01 – 05 ~ Pisică

Februarie 06 – 14 ~ Porumbel

Februarie 15 – 21 ~ Broască țestoasă

Februarie 22 – 28 ~ Panteră

Martie 01 – 12 ~ Maimuță

Martie 13 – 15 ~ Leu

Martie 16 – 23 ~ Șoarece

Martie 24 – 31 ~ Pisică

Aprilie 01 – 03 ~ Câine

Aprilie 04 – 14 ~ Panteră

Aprilie 15 – 26 ~ Șoarece

Aprilie 27 – 30 ~ Broască țestoasă

Mai 01 – 13 ~ Maimuță

Mai 14 – 21 ~ Porumbel

Mai 22 – 31 ~ Leu

Iunie 01 – 03 ~ Șoarece

Iunie 04 – 14 ~ Broască țestoasă

Iunie 15 – 20 ~ Câine

Iunie 21 – 24 ~ Maimuță

Iunie 25 – 30 ~ Pisică

Iulie 01 – 09 ~ Șoarece

Iulie 10 – 15 ~ Câine

Iulie 16 – 26 ~ Porumbel

Iulie 27 – 31 ~ Pisică

August 01 – 15 ~ Maimuță

August 16 – 25 ~ Șoarece

August 26 – 31 ~ Broască țestoasă

Septembrie 01 – 14 ~ Porumbel

Septembrie 15 – 27 ~ Pisică

Septembrie 28 – 30 ~ Câine

Octombrie 01 – 15 ~ Maimuță

Octombrie 16 – 27 ~ Broască țestoasă

Octobmbrie 28 – 31 ~ Panteră

Noiembrie 01 – 16 ~ Leu

Noiembrie 17 – 30 ~ Pisică

Decembrie 01 – 16 ~ Câine

Decembrie 17 – 25 ~ Maimuță

Decembrie 26 – 31 ~ Porumbel

Câine: ești o persoană foarte loială și dulce. Fidelitatea ta nu poate fi niciodată îndoită. De asemenea, ești o persoană sinceră și onestă și atunci când vine vorba de atitudinea ta față de muncă. Ești o persoană foarte simplă, modestă, care nu dă bătăi de cap celor din jur și foarte cu picioarele pe pământ. Asta explică motivul pentru care prietenii tăi se agață de tine! Ai un foarte un bun gust în materie de haine. Dacă garderoba ta nu este actualizată cu ceea ce este trendy, cu siguranță vei fi deprimat. Popular și nepretențios. Ai un mic grup de prieteni demni, toți fiind de o calitate desăvârșită!

Șoarece: Mereu pus pe a face ceva malițios. Sclipirea machiavelică din privire este ceea ce te face atât de atrăgător pentru toată lumea. Ești o persoană extrem de distractivă. Nu e de mirare că oamenii caută compania ta și așteaptă cu nerăbdare să te includă la toate întâlnirile. Cu toate acestea, ești o fire sensibilă, ceea ce poate reprezenta un dezavantaj. Oamenii trebuie să-și aleagă cuvintele în timp ce vorbesc cu tine. Dacă cineva încearcă să se joace cu mâinile în timp ce vorbești și nu este atent la fiecare cuvânt al tau, este mai mult decât suficient să te înfurie și… Dumnezeu să aibă în pază persoana respectivă!

Leu: Destul de contradictoriu cu numele, ești o persoană iubitoare de pace. Preferi să eviți o situație în care trebuie să lupți cu cineva, să fii în conflict. Ești o persoană liberă, nu îți place să stai în același loc pentru o lungă perioadă de timp. Ești foarte popular și nepretențios. Un lider născut, și ai în sânge tactul și modul de a scoate din oameni ce e mai bun în domeniul profesional. Oamenii iubesc mereu felul în care îi tratezi. Îți place să fii iubit și cine știe să te pună în lumina reflectoarelor te-a cucerit instant.

Pisică: O persoană extrem de îndrăgită, adorabilă, uneori timidă, cu o pasiune pentru istețime. Uneori preferi liniștea. Îți place să explorezi diverse lucruri și să intri în profunzimea fiecărui lucru. În condiții normale, ești cool, dar dacă ți se dă un motiv, ești ca un vulcan care așteaptă să explodeze. Ești ca o pasăre măiastră. Oamenii te așteaptă cu nerăbdare, oriunde te duci și îți faci foarte ușor simțită prezența. Practic, ești foarte sociabil și te bagi în vorbă cu oamenii dar nu-ți place să stai foarte mult de vorbă cu străinii. Oamenii se simt foarte lejer în compania ta. Îți alegi cu grijă prietenii.

Broască Țestoasă: Ești aproape de perfecțiune și foarte frumos la inimă. Exemplele bunătății tale sunt întotdeauna răspândite în grupuri de oameni. Iubești pacea. Nu ți-ar plăcea să te răzbuni, nici măcar pe o cineva care îți greșește mult, iar din acest motiv ești o persoană foarte iubită. Nu îți place să vorbești lumea pe la spate. Oamenii iubesc felul în care îi tratezi mereu. Poți oferi la nesfârșit dragoste iar partea cea mai bună e că nu te aștepți la nimic în schimb. Ești destul de generos. Cea mai bună trăsătură a ta este că reușești să vezi lucrurile într-o lumină practică.

Porumbel: Simbolizezi o abordare a vieții într-o manieră foarte veselă. Indiferent de împrejurimile în care te afli, sumbre sau vesele, rămâi neafectat. De fapt, răspândești veselie oriunde te-ai afla. Ești liderul grupului tău de prieteni și știi foarte bine să îi consolezi atunci când au nevoie. Nu suporți ipocrizia și cauți mereu să te îndepărtezi te ipocriți. Astfel de persoane nu vor fi niciodată în sufletul tău orice-ar fi. Ești o persoană foarte metodică și organizată în munca ta. Prin urmare, dezordinea nu va avea ce căuta în viața ta. Prin urmare, niciun strop de dezordine, nu te poate cuprinde vreodată. Ai grijă însă, că te poți îndrăgosti foarte ușor…

Panteră: O persoană misterioasă. Te poți descurca cu ușurință în momentele de presiune și poți face față fiecărei atmosferi tensionate fără a înnebuni. Poți fi răutăcios uneori și îți mai place să bârfești cu grupul tău ales cu grijă. Foarte formal și precis. Îți place ca toate situațiile și lucrurile să fie așa cum tu ți le dorești, ceea ce uneori nu este posibil. Drept urmare, poți avea de pierdut în anumite relații. Dar, dealtfel, îți place să ajutați oamenii să iasă din dificultate și știi să le fii alături atunci când au nevoie de tine.

Maimuță: Foarte nerăbdător și activ! Vrei ca lucrurile să fie făcute cât mai repede posibil. Ai o inimă bună și plină de iubire. Îți place să fii în centrul atenției. Ești unic prin felul tău de a fi. Îți place să fii în siguranță din toate punctele de vedere. Nu îți place ca numele tău să apară în situații controversate. Prin urmare, știi să iei măsurile de precauție de la bun început. Atunci când prevezi ceva greșit, ți se activează al șaselea simț de care dispui și el te ajută să nu cazi în capcană. Sunteți niște oameni pe cinste voi!