Anamaria Vasile

Ce trebuie sa stie femeile despre barbatii din zodia Racului

E bine ca femeile sa stie amanunte despre barbatii din zodia Racului. Cei nascuti intre 22 iunie si 23 iulie sunt sub semnul Racului au cateva caracteristici comune, mai pregnante sau mai atenuate, in functie de alte cateva detalii care tin de harta astrala a fiecaruia.

Iata care sunt detaliile pe care trebuie sa le stie femeile despre barbatii din zodia Racului.

Afectuos si moalatec. Si una si alta sunt trasaturi ale nativilor din zodia Racului. Extrem de tandri, un barbat in zodia Racului trebuie sa fie impins mereu de la spate pentru a face ceva. Exista insa si momente in care un barbati din zodia Racului poate avea accese violente de furie. In esenta lui, in inima lui ramane mereu tandru si bland. Aceste trasaturi il fac sa se simta vulnerabili, dar reuseste de cele mai multe ori sa ascunda aceste complicatii.

Complicat. In general barbatii din zodia Racului au un mod extrem de complicat de a gandii. Un barbat Rac o sa gandeasca mai complicat decat o face o femeie, cu excesiv de multe detalii, cu paranteze si asocierei spectaculoase.

Tine la viata sa privata. Un barbat din zodia racului nu o sa faca niciodata confidente, nici macar celui mai bun prieten, nici macar sotiei lui. Exista parti din viata unui Rac pe care nu le poate afla nimeni, pe care nu le va marturisi nimanui, niciodata.

Extrem de calculat din punct de vedere financiar. Barbatii din zodia Racului sunt printe cei care sunt foarte stabili din punct de vedere financiar. Au o abilitate excelenta de a face fata tuturor complicatiilor financiare, si reusesc mereu sa depaseasca toate momentele critice din acest punct de vedere. Pe de alta parte un barbat din zodia Racului este mereu in cautare de bani. Ii castiga cu mare usurinta, dar are permanent riscul de a-i cheltui la fel de usor.

Baiatul lui mama. Un barbat din zodia Racului ramane toata viata indragostit de mama lui. Nici o alta femeie din viata unui Rac nu ajunge la inaltimea mamei lui. Nici macar mama copiilor lui nu depaseste prefectiunea pe care mama unui barbat in zodia Rac o are, din punctul lui de vedere. Acesta legatura intre mama si fiul sau este uneori neplacuta pentru femeia din viata unui barbat din zodia Racului.

O femeie alaturi de un barbat in zodia Racului va avea o viata palpitanta. Sunt mereu surprinzatori, mereu plini de sclipiri care fac din barbatii nascuti in zodia Racului un partener exceptional.