Anamaria Vasile

Cel mai simplu test psihologic care îți caracterizează personalitatea

În Internet poți găsi o sumedenie de teste psihologice care te vor ajuta să descoperiți părțile deosebite ale caracterului tău. Unele teste ar putea da răspunsuri la întrebările cele mai ciudate, iar altele te vor ajuta să te cunoști mai bine. Aceste test este unul foarte simplu. El nu conține zeci de întrebări care nu au nici o legătură cu subiectul. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi, să pornești o muzică relaxantă, de genul sunetelor naturii, și să îți imaginezi o pădure…

Ți-ai imaginat? Atunci privește aceste imagini și alege una dintre cărări pe care ai vrea să-ți continui drumul. Încearcă să-și deconectezi logica, pur și simplu privește cărările cu inima. Iar atunci când vei fi decis – caută mai jos rezultatul.

Cararea 1

Tu – este o persoană armonioasă care iubește și prețuiește frumosul. Simți întotdeauna valuri de putere atunci când te înconjoară lucrurile care îți sunt dragi. Prețuiești tradițiile și cultura. Dacă ai ales drumul înfloritor, înseamnă că poți savura plăcerea vieții și fericire din lucrurile mărunte. Iar atunci când vezi un bolovan în calea ta – îl consideri ca o aventură.

Ceva nou se apropie, ceva care îți va schimba viziunile, o aventură care va scutura și va impulsiona viața ta. Vei fi fericit de acele schimbări pe care această aventură le va aduce în viața ta. Vei înflori asemeni unei flori primăvara.

Anume acum este momentul să îți schimbi obiceiurile, să trăiești în liniște. Arată-le celor din jurul tău că ai voce, sentimente și gânduri interesante.

Cararea 2.

Persoana care a ales această cărare este o personalitate puternică. Acesta este un prieten curajos, adevărat și care merită încrederea și care niciodată nu te va trăda. Unei astfel de persoane nu îi va fi frică de aventuri și încercări, ea va merge cu curaj în întâmpinarea lor, încercând să înțeleagă încercările ca pe niște jocuri.

Dacă ai ales această cale, asta este despre tine. Faptul că cărarea este din pietre vorbește despra aceea că nu îți este frică să te întâlnești cu provocările vieții. Privind cărarea, nu te îndoiești nici pentru o secundă că înainte te așteaptă o viață mai bună, și ai dreptate. Continuă să te îndrepți spre țelul propus, ești foarte aproape.

Te-ai obișnuit să le arăți tuturor puterea ta și oamenii din jurul tău s-au obișnuit cu faptul că tu nu te îndoiești niciodată și ești puternic, că pe tine nimic nu te va pune la pământ. Dar noi știm că în interior, ești o persoană foarte bună. Nu îți fie frică să îți arăți uneori slăbiciunile, nu este neapărat nevoie să fii cel mai puternic și să cari toate greutățile.

Cărarea 3

Dacă ai ales această cărarea, înseamnă că îți place să iei o pauză, să te gândești… Cântărești lucrurile mult timp, pui întrebări și cu plăcere cauți răspunsuri. Dacă cineva se teme de viața în „liniște” , atunci tu cu siguranță nu ești împotriva ei. Chiar dacă uneori pierzi firul drumului tău, nu te panichezi și îș cauți din nou.

Alegerea unei cărări pline de plante sălbatice, trădează introvertul din tine. Dar fii atent, drumul se pierde, iar tu nu vezi unde mergi mai departe. Probabil a venit timpul să îți pui obiective mai clare, să îți stabilești un plan, după care să îți continui viața? Cel puțin pentru o perioadă…

Energia ta liniștită – este puterea ta, iar curiozitatea permite vieții să nu fie monotonă. Dă voie și altcuiva să intre în viața ta și vei afla cât de minunat este asta!

Cărarea 4


Dacă ai ales această cărare magnifică, cu siguranță este o persoană extravagantă. Viața ta este plină de blițuri, pasiune, momente luminoase și lucruri neobișnuite. Îți place tot ce este neordinar, ieșit din standarde, iar natura ta înflăcărată, la fel ca și lucrurile care te înconjoară, poate să minuneze sau chiar să șocheze în același timp.

Alegând o cărare aflată sub copaci încolăciți și de diferite forme, demonstreze că, în subconștient nu ai nevoie să privești înainte, pentru că privești mai mult în sus. Pentru că atmosfera este mai importantă decât calea. Dar fii atent, uneori s-ar putea ca ceva sau cineva să vă vină în cale, de asta e necesar să privești uneori și înainte.

Oamenii simt putere și energie în persoana ta, în simțul umorului bine dezvoltat și capacitatea de a savura viața din plin, dar nu uita să arăți unora că poți fi și o persoană serioasă.

Cărarea 5

De obicei, persoanele care aleg această cărare sunt modeste și foarte politicoase. Nu poți să fii supărat pe cineva mult timp, ierți repede și uiți, dar și mai repede zâmbești. În timp ce oamenii se încolătăcesc în nimicuri, tu privești viața în toată splendoarea ei.

Important este faptul că ai ales o cărarea dintr-un peisaj tomnatic. Toamna – este o perioadă dintre două anotimpul foarte importante. Acum te relaxezi sau te afli într-un moment de tentație, dar în foarte scurt timp totul se va schimba. Se va schimba spre bine.

Evident că drumul va fi anevoios și cu obstacole, dar tu ești în deajuns de puternic pentru a trece peste asta. Căldura și bunătatea sufletului tău atrage oamenii, iar tu ai cu ce să te împărtășești cu ei sau să-i înveți.

Cărarea 6

Tu – este o persoană liniștită care iubește singurătatea, dar niciodată nu este împotrivă de a se afla în cercul celor dragi. Ești capabil de sentimente profunde și compasiune, tu arăți sinceritate și încredere.

Ai ales o cărare întunecată care înseamnă că acum dorești să te afli în singurătate, împreună cu gândurile tale. Dar asta nu neapărat înseamnă că vei merge în viață singur. Pur și simplu, trebuie să decizi în scopurile tale interioare, motive, dorințe și năzuințe. Totuși, tu știi că la sfârșitul cărării te așteaptă lumina. Iar asta înseamnă că nu trebuie să încerci schimbări radicale pentru a trece la o nouă etapă. Sufletul tău, la fel ca și ochii, se va obișnui treptat cu ceea ce va întâlni în cale.

Această alegere spune despre faptul că lumea ta interioară este minunată. De ce nu ai invita pe cineva drag în ea?

Ai văzut ceva adevărat despre tine? Atunci, te rog, să împărtășești cu prietenii tăi acest test.