Anamaria Vasile

Cel mai tare duet al lumii muzicale: Andra si Viorica de la Clejani, o melodie pe sufletul romanilor: „Bordeias, bordei, bordei”

Concertul de la Sala Palatului al Andrei s-a bucurat de un real succes, mai ales ca invitati de seama i s-au alaturat artistei pe scena.

De departe, cel mai apreciat moment al serii a fost cel in care Viorica de la Clejani a cantat mai multe melodii vechi, romanesti cu indragita artista.

Vocile celor doua artiste se imbina armonios intr-o interpretare de exceptie, iar spectatorii au avut parte de o experienta minunata, asistand la un asemenea moment.

Doua mari voci pe aceeasi scena.1

Andra (pe numele real Alexandra Irina Măruță) este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică pop și R&B din România și vedetă de televiziune.

Ea a demonstrat că vocea ei versatilă poate aborda orice gen muzical, ea remarcându-se și cu piese populare.

Andra s-a născut pe 23 august 1986 la Câmpia Turzii și și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, când și-a lansat primul album. Ea a urmat cursurile Universității „Spiru Haret“, sectia Psihologie muzicală.

Cariera muzicală a Andrei

Andra cântă de la 14 ani, după ce încă de la acea vârstă visa de devină o cântăreață renumită.

Ea a scos, de-a lungul anilor, 12 albume muzicale, iar în urma vânzărilor spectaculoase, a obținut Discul de Platină și Discul de Diamant.

Fanii adevarati ai Andrei stiu ca aceasta provine dintr-o familie numeroasa din Campia Turzii, unde membra juriului “Romanii au Talent” s-a nascut si a crescut.

Nu multi admiratori stiu insa ca vedeta are doua surori discrete, care nu au prea aparut la televizor pana acum.

Daca Sandel, fratele Andrei, si sotia lui au aparut in emisiuni TV si si-au promovat albumele de muzica populara, in ceea ce le priveste pe Aura si Diana lucrurile stau complet diferit.

Cele doua surori mai mari ale vedetei au ales sa se tina departe de ochii insistenti ai presei si au stat deoparte de agitatia din capitala. Atat Aura, cat si Diana traiesc la Campia Turzii. In plus, la fel ca Sandel, Aura are un baietel de care se ocupa cu grija.

Ca parte a unei familii unite si frumoase, cele doua surori mai mari au sustinut-o intotdeauna pe Andra si i-au fost alaturi de fiecare data cand aceasta a intrat intr-un proiect nou.

Ele au o relatie foarte apropiata si nu sunt deloc deranjate ca mezina familiei este atat de cunoscuta, ci dimpotriva.

Prima dragoste a lui Ionita de la Clejani se numeste tot Viorica si se spune ca ea este femeia care l-a invatat meserie pe Ionita de la Clejani.

Putini stiu, insa Ionita de la Clejani are o fiica nelegitima, pe care a recunoscut-o in acte, dar despre care nu vrea sa stie mai multe deoarece o considera o greseala a tineretii. Mama fetei este o femeie pe care o cheama tot Viorica, cu care Ionita s-a iubit in tinerete.

Cand femeia era gravida, Ionita a cunoscut-o pe Viorica de la Clejani, cea care i-a devenit, de altfel si sotie, parasindu-si prima dragoste.

Rodul iubirii lor este o fata pe nume Ramona. Ionita nu vrea sa auda, insa, nici de prima femeie pe care a iubit-o, dar nici macar de fata, de Ramona.

Cele doua traiesc intr-o saracie lucie, iar de curand, Ramona a plecat la Londra unde cerseste ca sa faca rost de bani.

„Eu o respect pe Viorica, e descurcareata, imi place cum canta. Mi-a luat barbatul si m-a lasat saraca.

Eu cantam inca de la 12 ani. Ma duceam peste tot unde auzeam ca se canta. Asa l-am cunoscut pe el. Tatal lui il batea la cap sa invete la acordeon ca altfel nimeni nu il ia.

Ma lauda pe mine ca am voce mare. Apoi el a plecat cu Viorica. Eram insarcinata cu Ramona in trei luni.

Cand m-a lasat, am vrut sa scap de copil, dar era prea mare si nu am mai avut cum.

Eeee, el mereu ma trimitea sa fac avort. Am omorat bietii copii degeaba. Am avut amintiri cu el”, a declarat Viorica, mama Ramonei si iubita din tinerete a lui Ionita de la Clejani.