Anamaria Vasile

Cele cinci zodii de bărbați care nu mint niciodată

Îți poți da seama dacă un bărbat de minte sau dacă te va minți în funcție de zodia sa. Dacă este Taur atunci cu siguranță nu te va minți, deoarece acești nativi ai zodiacului sunt foarte sinceri. De asemenea, nici Racul nu te va minți, pentru că este foarte sensibil, iar Leul urăște categoric minciuna. Așadar iată lista celor cinci zodii de bărbați care nu mint niciodată:

Berbec

Nativii zodiei Berbec spun minciuni foarte rar însă în momentul în care vor spune o minciună, se vor da singuri de gol pentru că sunt foarte împrăștiați și se vor încurca în detalii. Acești nativi nu se pricep deloc la minciuni, așadar nu sunt făcuți psihic pentru a spune minciuni.

În cazuri extreme pot minți, însă foarte greu, doar pentru a apăra altă persoană sau în cazul în care vor promite ceva ce nu sunt siguri că pot realiza. La nativii zodiei Berbec se aplică zicala „minciuna are picioare scurte”, căci în cazul în care vor minți, vor fi prinși foarte repede cu minciuna.

Taur

Natura nativului Taur este aceea de a fi în stare de confort, așadar o minciună l-ar scoate din această stare de bine a sa. Taurul nu minte datorită faptului că acesta consideră minciuna un fel de „încurcătură” la care trebuie să de pună foarte mult efort și care se va confrunta treptat.

Nativii zodiei Taur sunt firi foarte sincere, dorind la rândul lor ca cei din jur să fie sinceri cu ei. Se întâmplă foarte rar ca acești nativi să mintă, însă când fac acest lucru, îl fac clar pentru alte persoane.

Rac

Nativul zodiei Rac este o fire foarte sensibilă și care nu dorește să îi rănească pe cei din jurul său. Nativii zodiei Rac se mint cel mai mult pe ei înșiși, deoarece lipsa de încredere este foarte accentuată; așadar, își spun lor înșiși cele mai frumoase minciuni, pentru a prinde puțin curaj.

În ceea ce privește persoanele din jurul lor, nativii zodiei Rac nu mint, fiind foarte slabi la capitolul „minciună”.

Află continuarea pe yve.ro