Anamaria Vasile

Cele mai puternice afirmatii pozitive! Iti vor schimba viata daca le folosesti cum trebuie!

Puterea afirmatiilor pozitive este inexplicabila. Ea pur si simplu este, iar in ceea ce ne priveste, poate ca cel mai bine ar fi sa nu punem intrebari.

Credinta si perseverenta, dincolo de afirmatiile pozitive, sunt doua ingrediente-cheie in reteta catre succes. Cand ai credinta ca visul pe care il ai o sa devina realitate si daca nu renunti atunci cand nu iti iese din prima, ai toate sansele sa excelezi. Universul intreg va complota pentru ca ceea ce iti doresti sa vina la tine.

Imediat dupa ce te-ai trezit. Dupa ce ai deschis ochii, incepe sa repeti afirmatiile. In acest fel vei stabili vibratia zilei. Apoi, imediat ce ai inceput sa mergi, mai ai acces la mintea subconstienta, ceea ce ajuta la transformarea credintelor. Poti scrie pe o foaie pe care sa o ai langa pat afirmatiile pe care vrei sa le repeti si pe care iti poate fi dificil sa ti le amintesti dupa ce ai avut un vis intens.

Chiar inainte de a adormi. Stabilirea intentiilor inainte de a adormi te ajuta sa le internalizezi intr-o stare constienta largita pe care o avem in timpul visului. In acele momente, afirmatiile vor depasi cu usurinta barierele are ne impiedica de obicei sa accesam aceasta parte a mintii noastre.

In timpul meditatiei si imediat dupa ea. Meditatia ne permita sa oprim gandirea si sa accesam nivele mai profunde ale constiintei si focusului. In aceasta stare receptiva sugestiile simple sunt mai puternice decat in mod normal si pot penetra si altera mai usor credintele noastre limitative.

De fiecare data cand iti aduci aminte in timpul zilei. Cu atentie totusi, folosirea lor excesiva creste riscul de a-si pierde puterea si semnificatia. Va trebui sa fii deschis si pregatit pentru schimbarea credintelor altfel le poti repeta la nesfarsit fara ca afirmatiile sa produca vreo schimbare.

Urmatoarele afirmatii pozitive puternice si adevaruri spirituale profunde ar trebui tratate cu respect. Exploreaza-le, invata de la ele si internalizeaza-le.
1. Am mereu la dispozitie abundenta nelimitata

Tot ce ai de facut este sa constientizezi si sa accepti acest adevar. Afla cum poti scapa de credintele limitative constiente sau subconstiente. Universul ofera abundenta nelimitata si iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie. Doar tu ai abilitatea de a depasi credintele nelimitate.

2. Sunt creatorul vietii mele

Tu si nimeni altcineva esti creatorul propriei realitati. Insa pana nu devii constient de acest fapt si sa incepi sa lucrezi in aceasta directie oferi puterea aceasta altora si le permiti fortelor din exterior sa iti influenteze si sa-ti defineasca realitatea asa ca iluzia potrivit careia nu ai control este perpetuata. Doar cand esti pregatit sa-ti asumi responsabilitatea pentru tot ce ai creat in viata ta, vei putea sa iei controlul.

3. Ma iubesc si ma accept asa cum sunt

Totul este perfect, intotdeauna. Inclusiv tu. Locul in care te afli din punct de vedere al dezvoltarii spirituale si al constiintei este perfect. Asa cum oricine si orice sunt perfecte indiferent de cat de bun sau cat de rau este.

4. Sunt iubit si sprijinit de univers

Ca particica din Creator/Dumnezeu este iubit si sprijinit neconditionat. Toti oamenii sunt iubiti in mod egal si lipsit de echivoc. Insa pentru a experimenta asta este nevoie ca si tu sa fii deschis catre aceasta iubire. Doar tu poti sa alegi sa te deschizi sau inchizi in fata acestei iubiri.

5. Sunt o fiinta spirituala puternica

Nu subestima aceasta putere. Nu crede tot ce ti s-a spus despre cat se capabil esti din punct de vedere spiritual. Socientatea, prietenii bine intentionati, familia si cei iubiti nu pune pret pe vorbele lor care iti spun ca nu esti o fiinta spirituala puternica. Insa oamenii sunt capabili sa obtina tot ceea ce vor daca isi canalizeaza focusul, vointa si mintea.