Anamaria Vasile

Celebra actriță Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Incredibil cât de rău poate să arate

Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Celebra actriță și-a distrus chipul cu operații estetice, iar din 2014 se ferește să mai apară în lumina reflectoarelor. Oamenii cu greu mai reușesc să o identifice cu sex-simbolul din anii `90 , care întorcea toate privirile cu frumusețea ei.

Transformarea radicală a actriței se pare că a fost și motivul pentru care nu și-a mai dorit să se reîntoarcă pe micile ecrane, în continuarea celebrului serial „Twin Peaks’, care a făcut-o celebră. Mai mult, Lara, în vârstă de 47 de ani, a devenit în ultimii ani ținta tabloidelor, fiind aspru criticată de jurnaliștii americani pentru faptul că și-a distrus chipul cu operațiile estetice, imaginea ei de sex-simbol, fiind de mult apusă.

S-a retras din lumina reflectoarelor din 2014

Actriță continuă să șocheze cu fiecare apariție a ei, arătând parcă din ce în ce mai rău. Așa s-a întâmplat și marți, când a fost surprinsă de paparazzi, în Beverly Hills, la cumpărături. Nemachiată, neîngrijită, cu țigara în mână și extrem de slabă, actrița a devenit doar o umbră a imaginii ei din tinereț, fiind schimbată total. Mai mult, unii fani și-au arătat îngrijorarea și au întrebat dacă nu cumva este bolnavă.

Lara Flynn Boyle a fost una dintre cele mai remarcabile actrițe de la Hollywood. A devenit celebră după apariția în serialul „Twin Peaks’ în 1990. Ea a avut o carieră strălucitoare, dar din 2014 a refuzat să mai apară în filme sau la evenimente.

Loading...