Anamaria Vasile

Cine a spart vaza? Răspunsul dat spune totul despre personalitatea ta!

Un test simplu pentru cei care vor să descopere cât mai multe despre personalitatea lor. Cine crezi că a spart vaza dintre cei din imagine?

Dacă ai ales litera A înseamnă că eşti o persoană care judecă rapid. Toţi ceilalţi din imagine se uită la el, iar el ţine privirea în jos, fiind probabil cel care este certat întotdeauna, potrivit brightside.me. Te temi de ceea ce spun cei din jur.

Fata, adică litera B, reprezintă o persoană protectoare, care atunci când mama nu e în preajmă are grijă de toţi ceilalţi. Îl priveşte pe băiat cu seriozitate, pregătită să îi ia apărarea, fără să judece. Dacă ai ales-o înseamnă că acţionezi la fel.

Dacă ai ales copilul evidenţiat cu litera C trebuie să ştii că eşti o persoană căreia nu prea îi pasă de ce spun alţii. El, chiar dacă a spart vaza, nu este deloc speriat şi nici nu se simte vinovat. Dacă ai ales litera C eşti o persoană care îşi ascunde foarte bine emoţiile.

Litera D este pentru fata care exprimă teamă. Dacă ai ales-o înseamnă că eşti un om care se gândeşte mereu la consecinţe. Specialiştii spun însă, că eşti o persoane cu multe calităţi care îşi doreşte întotdeauna să aibă succes.