Anamaria Vasile

Cine este de fapt puștiul de Golden Buzz de la Românii au talent! Detalii neștiute despre Aris

Aris Negoiță este noua senzație de la Românii au Talent și deja s-a erijat în favorit la câștigarea trofeului. Puștiul de doar opt ani a ridicat sala și jurații în picioare.
Aris dansează practic de când s-a născut. Pentru că și-au dat seama de talentul lui deosebit, părinții l-au dus la Palatul Național al Copiilor unde l-au înscris la cursuri de dans. Micuțul a fost impresionant încă de la început și a câștigat deja zeci de concursuri până acum. A primit chiar și o bursă în Italia.

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat Golden Buzz, așa cum era de așteptat întrucât momentul puștiului a fost într-adevăr unul fascinant. Deși părea extrem de sigur pe el, Aris a început să plângă ca orice copil de vârsta lui ceea ce a făcut ca prestația lui să fie și mai apreciată.

Niciunul dintre părinții săi nu dansează: mama este consultant wellness, iar tatăl, wellness coach și antrenor personal, trainer fitness și autoapărare.

În momentul de față, Aris urmează cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat și fotbal, a studiat pianul și este campion național la Informatică.

”Arăți ca o fiară pe ringul de dans. I-ai rupt pe toți. Ești foarte bun”, i-a spus Mihai Petre. ”Sunt șocată de ce am văzut. M-ai bucurat cu toate mișcările tale, cu atitudinea ta, cu părul ăsta de Mowgli. Ești minunat, copile!”.

”E al nostru, e Mowgli al nostru!”, a declarat, entuziasmat, Pavel Bartoș, iar Smiley a adăugat: ”Eu n-am văzut niciodată un copil de opt ani care să se miște în felul ăsta, cu atitudinea asta, pe scenă.

Loading...