Anamaria Vasile

Cine este mai prost decât toți în imagine? Un test interesant.

Uitați-vă la acest desen animat și spuneți care din cele patru personaje descrise în el vă pare cel mai stupid. Totul! Rezultatul este gata! Și apoi spune-ne despre rezultatul dvs. în comentariile! Sunteți de acord cu el?
1.Sunteți temperat și temperamental!

Poți, fără nici un motiv, să te superi și să-ți pierzi temperamentul, nu?
Aveți o personalitate foarte luminată și un tip caracteristic de gândire. Vă apreciați libertatea și unicitatea. Răspundeți imediat dacă cineva încearcă să vă limiteze sau să vă impună anumite reguli. Dacă stresul se acumulează prea mult, puteți exploda ca un vulcan.

Aveți grijă: acest lucru poate duce la neînțelegeri cu prietenii!
Este mai bine să vă exprimați imediat sentimentele și să nu le țineți în voi înșivă.2.Ești prea sincer!
Îți place să fii în centrul atenției și să te distrezi cu prietenii.
Sunteți deschisi să întâlniți oameni și să construiți cu ușurință relații de încredere. Uneori te simți atât de bine încât devii lipsit de apărare și prea sinceră. Ca urmare, regretați mai târziu cuvintele și faptele voastre. Oamenii din jur vă apreciază deschiderea și dragostea față de libertate, dar uneori merită să cunoașteți măsura.
Încercați să setați limitele și să le impuneți în comunicarea cu oamenii!

3.Urmați dorințele altora!

Ești oarecum timid și nu-ți place să-ți exprimi sentimentele în mod deschis.
Nu vă plac conflictele și nu încercați să atrageți prea mult atenția asupra dumneavoastră.
Sunteți gata să întâlniți oameni pentru a vă întâlni și a vă adapta. Vă este frică să vă părăsiți zona de confort. Îți ascunzi sentimentele și dorințele adânc înăuntru, pentru că ești obișnuit să-i urmezi pe ceilalți.
Încearcă să îți exprimi gândurile și dorințele cu mai multă încredere! La început nu va fi ușor pentru voi, dar în timp alții vor începe să vă asculte!

4.Îți este greu să-ți controlezi emoțiile!
Te-ai saturat sa comunici cu oameni noi si de multe ori nu ai de ce sa vorbesti, de aceea incerci sa termini rapid conversatia. Când sunteți stresați sau furioși, uneori vă puteți pierde cu firea. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să mențineți un echilibru mental.
Încercați să fiți mai deschisi pentru oameni și să aveți mai multă încredere în prietenii apropiați!