Anamaria Vasile

Cine este tanarul ce-l APARA pe criminalul Gheorghe Dincă

Greu de crezut și poate de acceptat, dar criminalul Gheorghe Dincă din Caracal are cel puțin un susținător. Monstrul care a șocat întreaga țară cu cele două crime comise în localitatea olteană, luând viața a două tinere care ar fi fost violate înainte, este susținut de un băiat care se intitulează Vin Diesel de România și care, într-o țară normală, ar trebui să dea explicații în fața polițiștilor pentru lucrurile expuse public.

Vin Diesel de România îl susține pe criminalul Gheorghe Dincă folosind un limbaj condamnabil

Utilizatorul de Youtube Samin Roby a postat un videoclip pe platforma video de socializare în care spune că îl iubește și îl respectă pe Gheorghe Dincă pentru ceea ce a făcut. Ba mai mult, vorbește despre fetele ucise de bărbatul de aproape 67 de ani în niște termeni pentru care oricărei persoane ar trebui să îi fie suficient de rușine să nu mai iasă pe stradă niciodată.

Despre Luiza Mihaela Melencu, fata dispărută în luna aprilie, omorâtă și ea de același șofer de ocazie, Samin spune că era prostituată trimisă de părinții ei la produs în străinătate și că Dincă a făcut foarte bine că a ucis-o pentru că nu merita să trăiască. Ba mai mult, în clipul postat înainte ca mecanicul auto să recunoască faptele, acesta îl sfătuiește să nu recunoască nimic și să meargă ”pe burtă”.

Reacțiile românilor nu au întârziat la imaginile cu Samin, iar pe Youtube s-au strâns mai multe comentarii în care internauți au promis că îl vor face celebru până când va auzi și Poliția de el. Din ce a spus chiar băiatul care-l apără pe Dincă, locuiește undeva departe de civilizație și nu se știe dacă în România sau în străinătate, deci s-ar putea să fie mai greu de luat la interogat.

Oamenii au comentat pe Youtube că organele de anchetă ar trebui să facă ceva în cazul acestui băiat care, pur și simplu, oripilează. Mulți spun că acesta poate fi un viitor criminal în serie având în vedere că îl are drept model pe ucigașul din Caracal.