Anamaria Vasile

Clip denumit „cum sa pacalesti o femeie care cauta barbati cu bani ca un boss” a devenit viral

Clip denumit „cum sa pacalesti o femeie care cauta barbati cu bani ca un boss” a devenit viral. Un Youtuber face senzatie cu o farsa postata pe internet. In startul clipului, barbatul se duce sa invite la o intalnire o fata atragatoare imbracat in pijama.

Femeia il respine rapid, spunandu-i ca are iubit. La 10 minute distanta, un al doilea barbat imbracat in costum parcheaza langa terasa la care se afla blonda intr-o masina de lux.

Acesta s-a dus la aceeasi femeie si a invitat-o la intalnire. Surpriza! Femeia i-a spus ca nu este implicata intr-o relatie si ca ar vrea sa mearga alaturi de el la o intalnire!

Pentru ca razbunarea sa fie perfecta, primul barbat, cel in pijama, apare din nou in peisaj si ii spune femeii ca este seful barbatului imbracat la costum. Intentiile femeii devin clare in acel moment – uita de barbatul imbracat la costum si caruia ii acceptase invitatia, mergand dupa celalalt care se suise in masina de lux. sursa

Clip denumit „cum sa pacalesti o femeie care cauta barbati cu bani ca un boss” a devenit viral.

Un Youtuber face senzatie cu o farsa postata pe internet. In startul clipului, barbatul se duce sa invite la o intalnire o fata atragatoare imbracat in pijama. Femeia il respine rapid, spunandu-i ca are iubit.

La 10 minute distanta, un al doilea barbat imbracat in costum parcheaza langa terasa la care se afla blonda intr-o masina de lux. Acesta s-a dus la aceeasi femeie si a invitat-o la intalnire.

Surpriza! Femeia i-a spus ca nu este implicata intr-o relatie si ca ar vrea sa mearga alaturi de el la o intalnire! Pentru ca razbunarea sa fie perfecta, primul barbat, cel in pijama, apare din nou in peisaj si ii spune femeii ca este seful barbatului imbracat la costum.

Intentiile femeii devin clare in acel moment – uita de barbatul imbracat la costum si caruia ii acceptase invitatia, mergand dupa celalalt care se suise in masina de lux.