Anamaria Vasile

Concluzia finală a fost ca Bianca a trădat postul unde lucrează

Adevăratul motiv pentru care Kanal D a renunțat la Bianca Drăgușanu

Oficial, motivul “despărțirii” dintre Bianca Drăgușanu și postul Kanal D, la care prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”, a fost că blonda vrea “să dedice mai mult timp fiicei sale şi propriilor afaceri”. În realitate, decizia a fost luată de conducerea postului menționat.

De ce au dat-o afară pe Bianca Drăgușanu?

Să urmărim firul poveștii, spusă de surse de încredere.

În luna mai, Victor Slav, angajat al aceluiași post de televiziune, a anunțat conducerea că el și Bianca s-au despărțit, urmând ca în scurt timp să se mute din apartamentul ei. Kanal D a început să gândească o strategie prin care să facă publică situația, fără a afecta imaginea vreunuia dintre ei.

Nici n-au apucat departamentele de comunicare să se apuce de lucru, că informația „s-a scurs” pe piață, într-un cu totul alt loc decât postul care găzduia emisiunile celor doi. Potrivit informațiilor celor din Kanad D, Bianca ar fi fost cea care le-ar fi spus unor amici din presă despre noul ei statut.

În ciuda supărării, conducerea Kanal D a trecut peste „incident”. I-a chemat atât pe Bianca, cât și pe Victor Slav la discuții, rugându-i deopotrivă să transmită din timp dacă există schimbări în viața lor. Fiind vorba despre vedete de-ale postului, imagina lor trebuia gestionată de departamentele de comunicare.

S-au strâns mâini, s-au făcut promisiuni.

După trei zile a explodat bomba. Ca și prima oară, în altă parte decât la Kanal D. Bianca Drăgușanu a ieșit în lume, într-un loc expus, despre care știa ca e „survolat” de paparazzi, alături de noul ei iubit, Tristan Tate.

Explicațiile blondei n-au mai stat și de aceasta dată în picioare în fața conducerii Kanal D. Concluzia finală a fost ca Bianca a trădat postul unde lucrează. De aici…consecința.

Altfel, Andreea Mantea se pregătește să preia, din aceasta toamnă, ștafeta show-ului matrimonial „Te vreau lângă mine’.

Înlocuirea Biancăi Drăgușanu cu Andreea Mantea la cârma „Te vreau lângă mine” a lăsat loc de multe speculații în interiorul trustului. Oficial, Kanal d a anunțat că blonda a renunțat de bunăvoie la post pentru a-și dedica timpul fetiței ei Natalia. În realitate, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa.

Este Andreea Mantea preferata patronilor turci sau fosta iubită a lui Victor Slav, până acum și ea favorita șefilor, a călcat pe bec? Acestea sunt întrebările care plutesc pe buzele colegilor celor două după ce blonda a aflat de pe o zi pe alta că nu mai face parte din echipă. La Kanal d se fac speculații despre realul motiv pentru care Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiune, iar aceastea au ajuns și la urechile reporterilor Click!

Surse din interior vorbesc despre un scandal mocnit, care pare să fii izbucnit imediat ce în presă au apărut imagini cu Bianca Drăgușanu și milionarul englez Tristan Tate.

Dar să o luăm cu începutul.

Prima care a aflat că a rămas șomeră este Andreea Mantea. Bruneta a fost pusă în fața faptului împlinit în urmă cu două săptămâni când șefii au anunțat-o că emisiunea tabloid Wowbiz a fost scoasă din grilă. Toată lumea a crezut inițial că de fapt Mantea a intrat în vacanță și că în această perioadă locul ei va fi acoperit de Cătălin Cazacu cu concursul Cash-Taxi și nu că este o plecare definitivă. Până la urmă, Andreea a făcut ce a făcut și a rămas în echipă.

În tot acest timp și Bianca se pregătea să intre în vacanță, așa că filma de zor ediții în avans, când i-a trecut pe la ureche că Andreea Mantea ar putea să-i ia locul, ceea ce s-a și întâmplat în acte zilele trecute când blonda și-a semnat demisia.

Totul a izbucnit de la emisiunea lui Teo?

În urmă cu mai bine de o lună, Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea lui Teo, show la care deși era foarte evident că nu vrea să vorbească despre viața ei intimă și Tristan Tate, blonda a trebuit să răspundă întrebărilor incomode.

În timp ce explica cum stau lucrurile, Bianca a devenit un pic iritată că trebuie să intre în detalii.

„Ne-am dat seama că avem mai mulți prieteni în comun, după care am ieșit în oraș să luăm cina. Apoi am fost prinși de paparazzi, iar eu sunt aici nevoită să vin și să spun: Da, Teo, am ieșit, îmi asum!”, a fost replica ironică a Biancăi, care se pare că a deranjat-o într-o oarecare măsură pe Teo Trandafir.

Pentru a lămuri lucrurile, și pentru a nu se înțelege că Bianca a fost forțată să vină la emisiune, Teo a ținut să puncteze faptul că prezentatoarea TV este oricând liberă să părăsească platoul, dacă nu mai dorește să povestească cele întâmplate.

„Există niște inexactități. 1. Nu ești nevoită pentru că nu faci nimic din ceea ce nu-ți dorești. În momentul în care nu îți mai dorești această conversație ești liberă să te ridici și să pleci.

2. Nu ți-am pus nicio întrebare care să te fi vexat. Și 3, tot din calculator a reieșit că înainte de a fi nevoită să-mi dai mie explicații, tu te-ai pupat pe gură cu omul”, a replicat Teo Trandafir.

Această discuție se pare că i-a cam supărat pe patronii turci, care nu își doreau o angajată mai supusă. Replicile acide ar fi putut să fie începutul divergențelor și motivul pentru care Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiune.

Presupusa amanta lui Ilie Năstase, pusă pe liber de turci

O a doua ipoteză este că șefilor de la Kanal d nu le prea plac idilele angajatelor lor. Nu că ar avea ceva împotrivă cu ele, dar se pare că turcii preferă ca viața intimă a vedetelor să fie ceva mai discretă. Dacă derulăm filmul înapoi, nu mai departe de această primăvară, Denisa Dumitraș, reporter la Kanal d, a fost dată de gol de Brigitte Năstase pe rețelele de socializare că își cam bagă coada în căsnicia ei cu Ilie Năstase .

La scurt timp după acest scandal, tânăra a fost și ea pusă pe liber de Kanal d și angajată ulterior de Antena 1, la Acces Direct, unde a spus adevărul ei despre povestea cu Ilie Năstase.