Anamaria Vasile

Connect-R, mesaj emoționant pentru fosta soție, Misha. Ce i-a declarat artistul public Toată lumea aștepta asta de la el

Connect-R și-a surprins azi apropiații și fanii cu un mesaj emoționant dedicat fostei sale soții. Unii dintre cei care au citit rândurile așternute pe Internet de cântăreț au avut lacrimi în ochi. El și Misha au divorțat în mare secret și au decis să își crească împreună fiica. Mai mult, cei doi foști soți își fac vacanțele în formulă completă: pleacă în trei atât prin țară, cât și prin străinătate.

La câteva săptămâni bune după ce Misha a făcut o declarație tranșantă despre adevărata relație pe care o are cu fostul soț, astăzi, Connect-R i-a transmis un mesaj emoționant. Gândul i-a zburat la femeia care l-a făcut pentru prima dată tată când a publicat o poză cu fiica lor, Maya, iar la descriere și-a arătat recunoștința pentru Providență, dar și pentru sacrificiile făcute de Misha.

“Sunt atat de recunoscator Cerului pentru ca vad cum cresti, vad cum incepi sa ai parerile tale, cand vad ca sacrificiile mamei tale, dar si putinele eforturi din partea «nevrednicuiui» tau tata ?, incep sa rodeasca!! Multumesc Doamne ??”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie ok, după cum vedeţi”, a declarat Misha în cadrul unui interviu oferit în urmă cu două luni pentru publicația click.ro.

Misha și Connect-R s-au căsătorit în vara anului 2013
Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca. Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. El este un artist și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare că el și Misha au divorțat în secret din 2016. “Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divort. 2 ani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari, multumim anticipat”, a scris cântărețul pe Instagram și Facebook în vara anului trecut.

Loading...