Anamaria Vasile

Copilul din poză e azi o super vedetă. O recunoști? 😯😯😯

Cine ar fi crezut că puștiul născut în Craiova, dar care a copilărit pe malul Dunării, la Giurgeni, va ajunge azi unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie? Face audiențe uriașe cu “Las Fierbinți”, la PRO TV și umple Sala Palatului cu spectacolele de stand-up comedy. Este vorba, desigur, despre Mihai Bobonete.

Azi e inconfundabil, îl știe toată lumea din rolul cârciumarului Bobiță, din serialul „Las Fierbinţi”, însă dacă priveşti fotografia din copilărie cu greu îţi dai seama că este vorba despre Mihai Bobonete (37 de ani). Actorul a pus pe Facebook o fotografie adorabilă, din albumul de familie, iar fanii l-au răsplătit cu peste 6.000 de like-uri.

Pentru că deja mă stresează faptul că niciodată nu apar la , vreau să vă arăt dovada, că încă de mic, mă îmbrăcam dumnezeieşte. Aveam fler la ales o şosetă mişto, la potrivit o sanda sau la purtatul unui pantalon scurt şi vă mai spun una bună, pantalonii erau roşu aprins dar de, nu aveam Zenit color. Ce să mai, colac peste pupăză, privirea spune totul, aş fi zis de pe atunci dacă m-aş fi văzut: , a scris Mihai Bobonete în dreptul imaginii.