Anamaria Vasile

Cosmin Seleși a ajuns pe patul de spital. Îndrăgitul actor a fost operat

Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului Te cunosc de undeva!’, emisiune care va reveni, în curând, la Antena 1, a ajuns pe patul de spital.

 

Îndrăgitul actor a suportat la începutul săptămânii o intervenție chirurgicală la nas. El a fost operat de deviație de sept. Coleg de suferință cu el a fost și Cătălin Bugean, regizorul îndrăgitului show, care suferea de aceeași problemă ca și Cosmin. Cei doi s-au operat la același spital și în aceeași zi și au împărțit aceeași rezervă.

Amândoi aveam probleme cu deviația de sept şi a fost foarte bine că ne-am sincronizat în privința operației. În rezervă am stat la povești, ne-am uitat la TV, ne-am relaxat. A fost foarte bine cu el acolo. Ne-am internat duminică seara, iar marți ne-am externat, dar un timp va trebui să venim periodic la control’, spune Cosmin Seleși.

Prezentatorul și regizorul emisiunii Te cunosc de undeva! se simt bine după intervenția chirurgicală

Amândoi am avut aceeași problemă, deviație de sept, și ne-am sincronizat să ne operăm în aceeași zi și să stăm în aceeași rezervă. Doar medicii au fost diferiți. M-a uimit la Cosmin faptul că era mai fricos și foarte sensibil, așa că a fost foarte bine să fim amândoi, pentru că ne-am susținut unul pe altul. Ne-am operat luni, iar el a intrat în operație înaintea mea. Operația a durat o oră și jumătate și a fost făcută laparascopic. Când ne-am trezit din anestezie, eram atât de veseli amândoi că se minunau și doamnele asistente. Ne simţeam foarte bine! A fost o veselie în rezerva noastră în ziua aia… Iar când am respirat prima dată pe nas după operație, m-a luat amețeala, căci problema mea cu deviația de sept era veche de zece ani, timp în care am fost dependent de picăturile nazale’, spune Cătălin Bugean.

Prezentatorul și regizorul emisiunii Te cunosc de undeva! se simt bine după intervenția chirurgicală și și-au reluat activitățile cotidiene. Din această toamnă, telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea pe Cosmin Seleși în postura de prezentator, alături de Alina Pușcaș, în cel de-al 14-lea sezon al show-ului transformărilor.