Anamaria Vasile

Credeau că vor avea un copil, dar a născut tripleți! După ce i-au luat acasă, părinții și toți cunoscuții au observat un detaliu la cei mici care i-a uimit până și pe medici. Ce au aflat despre copii e unic:

Becki-Jo Allen are 23 de ani și este deja mamă a unei fetițe, pe nume Indiana.

Tânăra a decis împreună cu partenerul ei de viață, Liam Tierney, că e momentul ca familia lor să se mărească, lucru care s-a și întâmplat.

Becki a rămas însărcinată, toată familia fiind foarte fericită la aflarea veștii.

Dar nimeni nu a bănuit nicio clipă că sarcina fetei avea să fie una cu totul și cu totul specială.

Încă de la început, Becki a avut senzații repetate de vomă, dureri de cap care nu-i dădeau pace.

În ultima perioadă, acestea păreau că se agravează, așa că viitoarea mămică a decis să meargă la doctor.

A fost supusă la mai multe analize, i s-a făcut și o primă ecografie, moment în care a aflat un lucru total neașteptat. Cu toate că se așteptau să i se spună că totul este în regulă, nici prin cap nu îi trecea mamei că nu avea să aducă pe lume un copil, ci trei.

„A fost cel mai mare șoc al vieții mele. Nu am avut niciodată tripleți în familie, așa ca vestea a venit ca un șoc”, a dezvăluit tânăra imediat ce a aflat marea veste.

Cei trei copii s-au născut în cea de-a 31-a săptămână de sarcină, în urma unei operații de cezariană, au venit pe lume Roman, Rocco și Rohan, care au fost ținuți în incubator încă 6 săptămâni pentru a lua în greutate și pentru a pleca acasă perfect sănătoși.

Odată ajunși acasă, toată lumea observa cât de bine seamănă cei trei! Suprizele nu se terminau aici! Părinții au dorit să le facă un test, astfel au descoperit că băieții lor erau foarte speciali.

Deși probabilitățile ca acest lucru să se întâmple erau foarte mici, cei trei bebeluși se născuseră din același ovul, și sunt tripleți identici, lucru care se întâmplă foarte rar.


Cu toate acestea, mama nu are nicio problemă în a-i identifica.

„Doar atunci când dorm mi se pare că seamănă între ei. Dar toți au personalități diferite. În plus, fiecare are un semn întunecat între sprâncene, Roman are tenul puțin mai închis la culoare, în timp ce Rohan are un semn de naștere pe picior”, a declarat Becki-Jo.

Un alt detaliu frumos este acela observat de părinți: încă din pântece unul dintre bebeluși, cel din mijloc, părea că vrea să își protejeze și să aibă grijă de frățiorii lui, iar acest comportament s-a păstrat chiar și după ce s-au născut.

Tripleții „consumă” aproximativ 130 de scutece pe săptămână, la care se adaugă și cinci pachete de șervețele.

Sora lor mai mare, Indiana, este foarte fericită și mândră de frățiorii săi identici! „Indiana îi iubește. Nu este deloc geloasă.”, a mai spus mama.

Iată mai jos mai multe fotografii cu acești tripleți absolut adorabili!