Anamaria Vasile

Cristina Ich, panicată din cauza sarcinii. A început să plângă pe internet. „Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil?”

Schimbările din timpul sarcinii le afectează pe toate femeile, iar Cristina Ich nu face excepţie de la regulă. Frumoasa vedetă a început să plângă pe Instagram, în timp ce se filma în cabinetului medicului.

Cristina Ich a mers la medic pentru a-şi face unele dintre analizele obligatorii din timpul sarcinii, iar în timp ce aştepta, iubita lui Alex Piţurcă a început să plângă, spunându-le fanilor săi că îi este teamă dacă nu cumva nu va fi o mamă bună. În plus, Cristina Ich spune că ea este un copil şi nu ştie cum un copil se poate descurca cu un alt copil. În cele din urmă, Cristina Ich a vorbit cu mama ei, care a liniştit-o, spunându-i că toată viaţa va rămâne neschimbată pentru ea.

„Mi-am luat analizele, glicemie provocată, trei ore trebuie să stau. Ce plictiseală. Eu nu o să mai fiu copilul lui mama, eu vreau să fiu copil. Nu mai eşti copil când ai copil. Nu vreau să cresc niciodată, vreau să am cinci ani jumătate. Mamă, dacă mă vezi, ce fac eu cu un copil? Că eu sunt un copil. Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil? Dacă nu o să ştiu să am grijă de el? Dacă nu o să fiu o mamă bună? M-a afectat analiza asta de glicemie”, a spus Cristina Ich.