Anamaria Vasile

Cristina Șișcanu a rupt tăcerea! Spune adevărul despre Andi. Ce i-a spus războinicul fără să-i pese că era filmat: ”O să te…”

Cristina Șișcanu a explicat ce s-a întâmplat între ea și Andy din echipa Faimoșilor, la Survivor România 2020.

Cristina Șișcanu s-a întors de la Survivior România 2020 și a ținut să facă câteva precizări legate de săptămâna petrecută în Republica Dominicană. Ea spune că dialogul dintre ea și Andy din echipa Războinicilor a fost ceva mai lung și nu a fost înregistrat pe camerele de luat vederi.

Ce i-a spus Andy, când nu era filmat, Cristinei Șișcanu

O explicație a ieșirii nervoase a Cristinei la adresa lui Andy a fost că acesta a fost extrem de obraznic și i-a spus vedetei că o poate lua într-un show matrimonial pentru a se calma. Cu câțiva ani în urmă, Andy a fost ispită la un astfel de show filmat pe o insulă din Asia. Replica Războinicului nu a fost transmisă pe TV însă a declanțat o adevărată criză de nervi din partea Cristinei.

”A mai fost un moment, nu știu dacă a fost dat pe TV, dar acolo s-a mai întțmplat un lucru. Acest băiat, Andy, care… am aflat acolo, îmi cer scuze dacă nu-l cunosc, înțeleg că este destul de cunoscut din niște show-uri matrimoniale la care a participat – este treaba lui, nu mă interesează ce a făcut el, înțeleg că a făcut și vid.ochat, e fix problema lui – dar el a devenit foarte obraznic și mi-a spus ”o să te bag și pe tine la un show matrimonial”. Mi s-a părut de prost gust această replică și i-am spus: poftim civilizație, poftim educație. Un bărbat nu spune așa ceva unei femei, eu sunt căsătorită, am un copil, o familie, nu sunt genul de fată cu care el să facă glume. Nu înțeleg de unde acest hate pe Instagram, pe Facebook, eu nu știu ce ați văzut voi la televizor”, a povestit Cristina Șișcanu.