Anamaria Vasile

Cu ce pensie s-a ales Jean Paler după ani la rând pe scenă. “Ce poți face cu acești bani?”

Jean Paler este unul dintre marii actori ai României. După ani întregi în care a făcut istorie pe scenă, actorul s-a ales cu o pensie de nimic. Artistul încasează, lunar, “fabuloasa” sumă de 840 lei! „Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer„, a spus Jean Paler.

Pentru a face față cheltuielilor, Jean Paler își continuă activitatea participând la tot felul de evenimente artistice. „Merg oriunde sunt chemat, ca să pot trăi decent”, a afirmat el. Celebrul actor de comedie ajuns cunoscut chiar si pentru generatiile mai tinere pentru bancurile sale traieste o viata de mizerie.

E deja folclor urban faptul ca actorii mor de foame si nu prea castiga mai nimic in intreaga lor cariera, dar poate multi dintre noi ne-am gandit ca asta este mai mult o gluma.

Actorul Jean Paler, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că are o pensie foarte mică din care abia îşi permite cheltuielile lunare şi medicamentele. Celebrul comic a precizat că pentru a avea un trai decent acceptă orice colaborare, desi pentru varsta si renumele lui genul aceasta de oferte tind sa fie din ce in ce mai rare. Cu 30 de ani de cariera in spate acum Jean Paler este pensionat mai devreme dupa ce in 2012 a suferit un infarct.

Jean Paler face haz de necaz pe seama pensiei mici pe care o primeşte.