Anamaria Vasile

Cu doar patru zile înainte să moară, Răzvan Ciobanu a primit o veste care avea să-i schimbe viața

Pe 29 aprilie, designerul Răzvan Ciobanu își pierdea viața în urma unui accident rutier teribil, petrecut la ieșirea din Săcele spre Năvodari, județul Constanța. Cu doar patru zile înainte să moară, Răzvan Ciobanu a primit o veste uriașă care urma să-i schimbe viața.

Potrivit presei autohtone, Răzvan Ciobanu urma să părăsească România pentru o perioadă îndelungată, începând cu luna iunie a acestuia an. Designerul ar fi vrut să-și schimbe viața și anturajul, plecând în Madrid, Spania. Acolo, urma să participe la un curs, pentru care ceruse o bursă.

De unde se știe? Numele designerului, respectiv Ciobanu Răzvan Mihăiță, apare într-un tabel făcut public de către site-ul Ministerului Educației și Formării Profesionale din Spania. În respectivul act, era scris faptul că Răzvan Ciobanu primise o bursă pentru un curs de reconversie profesională în Madrid.

Aparent, acesta a făcut o cerere în urmă cu mai mult timp, iar pe 25 aprilie, cu doar patru zile înainte să-și găsească sfârșitul, acesta aflase că i-a fost aprobată. Răzvan Ciobanu primise o bursă de 700 de euro care avea să-i acopere cheltuielile cursului. La începutul lunii iunie, trebuia să înceapă deja cursul.

Din nefericire, designerul n-a mai apucat să se bucure de această reușită ori să-și planifice viitorul dorit. Acesta a decedat în urma unui accident rutier petrecut pe 29 aprilie, a doua zi de Paști, la ieșirea din localitatea Săcele spre Năvodari. Acesta fusese pentru mai bine de 24 de ore pe litoralul românesc, petrecând la Festivalul Sunwaves, la invitația unui prieten.

La momentul producerii accidentului, regretatul designer avea în organism cinci substanțe interzise, diferite. Momentan, sunt mai multe teorii legate de decesul acestuia, însă adevărul se va afla odată cu rezultatul autopsiei, care va fi făcut public în următoarele zile.

Loading...