Anamaria Vasile

Culiță Sterp a spus totul despre nunta cu Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp a vorbit deschis despre nunta cu Carmen de la Sălciua, după ce aceștia s-au împăcat. Deșii fanii visează la o nuntă între cei doi, Culiță declară că el nu își mai dorește așa ceva sub niciun chip.

Culiță Sterp a spus totul despre nunta cu Carmen de la Sălciua
Culiță i-a dezamăgit pe fanii săi și ai lui Carmen de la Sălciua și a declarat că nu îi mai trebue nuntă nici în ruptul capului. Ba mai mult, spune că este foarte fericit așa necununat și nu mai vrea să apară în presă.

“Nu îmi mai trebuie! Am fost o dată cununat, aşa că este suficient. Noi suntem acum fericiţi aşa, necăsătoriţi, şi încercăm să evităm, pe cât posibil, apariţiile în presă şi interviurile”, a declarat, ieri, în exclusivitate pentru spynews.ro, Culiţă Sterp.

Între timp, fanii de pe Instagram ai lui Carmen îi reproșează că toată povestea asta dintre ea și fostul ei soț e doar de ochii lumii și că nu ar fi cu adevărat împreună. Aceste comentarii au apărut pentru că artista nu a confirmat până acum o relație cu fostul ei soț, ci doar au fost postate fotografii împreună.

„In orice caz sunt dezamagita de atitudinea asta pentru ca toată lumea întreabă același lucru, dar nici nu raspunde. Așa că, de acum înainte, eu nu o sa mai răspund la toate cererile astea să le susțin melodiile in topuri și așa mai departe. Treaba lor, eu personal nu am sa îi mai urmăresc. (…) De ce nu răspunde nimeni? Sunt dezamagita sincer de amândoi in momentul de fata”, au continuat să comenteze fanii. Mai mulți admiratori au cuplului format din Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp i-au dat dreptate fetei care a lăsat mesajul acesta pe contul de Instagram al lui Carmen.

Loading...