Anamaria Vasile

Cum arată astăzi fetița din reclama de la salamul săsesc. Are 20 de ani, iar destinul ei este unul de poveste. Ce s-a ales de ea

V-o mai amintiti pe simpatica fetita din reclama de la salamul sasesc? Ei bine, Luiza Lucuta a terminat liceul, in Constanta, iar acum studiaza la o Universitate din Glasgow, Scotia. La fel de sasaita, dar preocupata de studii si de viitorul carierei ei, Luiza pare o tanara responsabila, dedicata invataturii.

Micuța sâsâită care în urmă cu 16 ani spunea ”salam săsesc” într-un mod în care ne-a cucerit inimile tuturor este acum o domnișoară pe cinste. Luiza Lucuța are 20 de ani și este studentă în Scoția.

O astfel de reclamă ”se naște” poate o dată în viață. Cine nu și-o amintește pe puștoiaca sâsâită, în vârstă de 4 ani, care se chinuia să pronunțe ”salam săsesc”?

Cu siguranță că sunteți foarte mulți. Luiza Lucuța a intrat în casele a milioane de români cu spotul publicitar la salamul de la Cris-Tim.

Cu toate ca e domnisoara acum, Luiza prefera naturaletea. Nu se machiaza si nu isi vopseste parul. Cum vi se pare ca arata?

Interesant este ca in urma cu cativa ani, Luiza Cristina era hotarata sa nu mai joace niciodata in reclame. Ea spunea ca nu are nevoie de publicitate pentru a reusi in viata. De altfel, se pare ca tanara s-a lasat destul de greu convinsa sa revina pe micul ecran, insa in cele din urma, producatorii au reusit s-o induplece sa refaca spotul.